1. Food-trends
  2. Laat je horen voor de toppers van Arnhem!
Laat je horen voor de toppers van Arnhem!

Laat je horen voor de toppers van Arnhem!

Alle favorietjes van Arnhem voor jou op een rij. Van knapperige kippenpootjes tot de meest malse spareribs, hier weten ze wat écht lekker eten is!

KFC

Gek op lekker snacken zijn die Arnhemmers wel en daar past een bucket knapperige kippenpootjes van KFC perfect bij natuurlijk!

Deliveroo

FoodBarBQ

Naast een bucket vol kip zijn die Arnhemmers ook zeker te paaien voor een goed stuk vlees. Een grote favoriet is dan ook FoodBarBQ in Arnhem. Hier vind je echte stukken vlees, heerlijke sandwiches en side dishes. Om je vingers bij af te likken!  

Deliveroo

Sumo Arnhem

Bij Sumo in Arnhem voel je je meteen als een vis in het water. Hier verdrink je bijna in al het lekkers wat er op de kaart staat. Menuutjes voor twee, poké bowls, hot bowls, de lekkerste side dishes. Allemaal het proberen waard!  

Deliveroo

Ribsfactory

Dat ze in Arnhem gek zijn van een goed stuk vlees wisten we al. Vandaar is deze topper ook niet een hele vreemde in dit lijstje. Bij Ribsfactory in Arnhem vind je de meest smeuïge spareribs waar je spontaan trek van krijgt.

Deliveroo

De Pizzabakkers

Inmiddels is een duidelijk, in Arnhem weten ze wel wat lekker snacken is. Van KFC tot Ribsfactory. Wat past er dan nog meer perfect in het rijtje? Precies, een heerlijke verse steenoven pizza van De Pizzabakkers. Daar zeg je écht geen nee tegen!

Deliveroo

Benieuwd naar nog meer parels die in Arnhem te vinden zijn? Klik dan hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application