1. Food-trends
  2. Laat het bingewatchen maar beginnen  
Laat het bingewatchen maar beginnen

Laat het bingewatchen maar beginnen  

See the money wanna stay, for your meal. Get another piece of pie, for your wife. Everybody wanna know how it feel, everybody wanna see what it's like. En zo is het maar net. Bij alleen al het lezen van deze zinnen weet je hopelijk wel hoe laat het is. Het is tijd voor een nieuw seizoen van de meest heerlijke bingewatch serie van Netflix, Suits!

Komen we eindelijk achter het mysterie rondom de blikopener? Ziet Harvey er dit seizoen nog beter uit? Pakt Mike nog steeds de racefiets naar werk? Heeft Louis inmiddels al een vervanger voor Bruno gevonden? En is Hardman, Cahill, Soloff, Gibbs, of Forstman the pain in the ass dit seizoen?

Wij hebben voor elk Suits personage het perfecte maaltje gevonden! Nu is de vraag, op wie lijk jij het meest..?

Donna - Fitgirl op den top

Keer op keer ziet Donna er weer uit om door een ringetje te halen. Wat staat haar nou niet goed!? Het is om jaloers van te worden, maar natuurlijk zal ze er ook wel wat voor over hebben om er zo gorgeous uit te zien. En wat past er beter bij zo'n fitgirl op den top dan een heerlijke verse, healthy salade van Mr Salad in Rotterdam. Hier stel je je eigen salade samen of kan je kiezen uit een van de vooraf samengestelde salades. Daarnaast hebben ze nog heerlijke soepen, hot bowls, sappen en veeeel meer!

Deliveroo

Harvey - Stop met kwijlen

Beschrijf de perfecte man in twee woorden! Daar hoeven we niet lang over na te denken. Harvey Specter. Boos, blij, verliefd, in pak, casual, net wakker, na een dag overwerken. Het maakt niet uit, Harvey is altijd om bij weg te zwijmelen. Bij deze echte man past natuurlijk een echte mannelijke maaltijd. Bij Steakhouse Sphinx in Den Haag kun je terecht voor de echte authentieke grill klassiekers. Biefstuk, entrecôte, tournedos of een malse rib-eye. Harvey eat your heart out!

Deliveroo

Rachel - The perfect wife

Bij Harvey moeten we stoppen met kwijlen, maar bij Rachel kan je er beter meteen een bakje voor pakken. Van de strakste kokerrokken tot de witte hemden van Mike, alles staat haar abnormaal mooi. Deze royal lady weet natuurlijk wel wat lekker eten is. The power woman herself besteld het liefst een heerlijke portie verse sushi tijdens het overwerken en geniet daar maar al te graag van. Bij Yumi Sushi & Grill in Amsterdam vind je heerlijke verse sushi en grillgerechten. Daarnaast nog sides, salades en verse sappen. Om je vingers bij af te likken!

Deliveroo

Mike - We zijn zo lekker gewoon gebleven

Stoned wat examens van luie rechtenstudenten ingevuld, geëindigd bij een van de grootste advocatenkantoren in New York. Jup, that's Mike. En wat is die toch lekker zichzelf gebleven hé. Begonnen op de mountainbike naar werk, geëindigd op de …. nog steeds oude vertrouwde mountainbike. En zo ook Mike zijn signature dish, gewoon een lekkere vette hotdog op de hoek van de straat. Bij Dogma Hotdogs in Utrecht vind je de meest goddelijke hotdogs, vlees of vegetarisch en met de meest heerlijke toppings. Uitproberen geblazen!

Deliveroo

Louis - Litt the hell up

Louis in vier woorden: modderbaden, Bruno, Sheila en… mueslirepen. Dat Louis zijn holy grail zijn verse, gezonde mueslirepen zijn is niemand ontgaan. Deze healthy parels zijn onmisbaar in het leven van de enige echte Louis Litt en dus ook onmisbaar in dit lijstje. Bij Juice Brothers in Amsterdam vind je de lekkerste oatbars, verse sapjes en acai bowls. Het enige wat ze nog missen is een koffie uit een witte mok met Litt Up erop!

Deliveroo

Zin in nog meer lekkers? Klink dat hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application