1. Food-trends
  2. Kun jij de verleiding weerstaan?
Kun jij de verleiding weerstaan

Kun jij de verleiding weerstaan?

Yes! Het is ein-de-lijk weer tijd voor het meest spraakmakende programma van RTL-5. Temptation Island is back in de binge watch game en hoe! Op 14 februari (Valentijnsdag om precies te zijn) worden er maar liefst 2 afleveringen op RTL uitgezonden en 3 (!!) op Videoland. De meest heerlijke koppels gaan dit jaar weer de strijd aan met hun verleidingen en bewijzen op televisie of ze meant to be zijn. Bij deze bankhang avonden passen natuurlijk de meest verleidelijke gerechten en wij zijn meer dan benieuwd of jij deze weet te weerstaan!

Dag KFC - Uncle lee  

Volgens Monique van Loon wordt dit de "populairste zaak van 2019". Zij schuift er KFC zonder blikken of blozen voor opzij. De kippetjes van Uncle Lee in Amsterdam zijn duidelijk de nieuwe favoriet van deze culinair schrijver. Denk jij dat je deze heerlijke drumsticks weet te weerstaan?

Deliveroo

Kom maar bij mama - La Pizza

Vers bereide pizza uit de steenoven van La Pizza in Rotterdam. Bij wie gaat daar niet het water van in de mond staan? Pizza, pasta, antipasti, toetjes, drankjes, alles is hier om je vingers bij af te likken!

Deliveroo

Burgertje erbij - Charlie's Burger33

Niet voor niks de winnaar van de Deliveroo Awards in Amersfoort. Bij Charlie's Burger33 vind je de meest goddelijke burgers waardoor ook jij je niet meer weet te weerhouden.

Deliveroo

Fries before guys - Frites Atelier

Het Frites Atelier by Sergio Herman in Arnhem, hou op met me! Het basisingrediënt voor deze goudstaven is de liefde voor friet en dat proef je maar al te goed. Elk hapje is zo ongelofelijk lekker en na het proeven van deze toppers hoef jij niks anders meer.

Deliveroo

Met de pootjes omhoog - Ribsfactory

Bij Ribsfactory in Breda draait het om puur genieten! Op de bank, pootjes omhoog, frisje erbij en een groot bord vol verse spareribs. Ik ga helemaal nergens meer heen!

Deliveroo

Benieuwd naar de andere verleiders? Klik hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application