1. Food-trends
  2. Introductie van voedingsinformatie per gerecht
Introductie van voedingsinformatie per gerecht

Introductie van voedingsinformatie per gerecht

  • Leestijd: 2 min

Wij vinden het belangrijk dat klanten zich volledig bewust zijn van het eten die ze bij jou bestellen, vooral als het gaat om allergenen en voedingswaarden.

We introduceren een nieuwe functie waarmee restaurants meer informatie over een

gerecht kunnen publiceren. Dit zal ervoor zorgen dat Deliveroo en onze restaurant partners, transparanter om kunnen gaan met voedselinformatie, hierdoor zullen onze klanten meer vertrouwen krijgen in het eten dat ze bestellen.

Daarnaast zal de bestaande informatie over allergenen, nu prominenter aanwezig zijn in de app en op de website. Hierdoor kunnen klanten rechtstreeks contact opnemen met restaurants en kunnen ze vragen stellen die zij zouden kunnen hebben met betrekking tot de ingrediënten in een bepaald gerecht.

Dit nieuwe systeem is beschikbaar via Restaurant Home, het nieuwe online portaal van restaurants om je eigen bezorg activiteiten te beheren. Tegen het einde van het jaar zullen we de menufunctie in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland gaan testen en vervolgens zullen we de uitrol in alle andere markten in 2019 blijven uitbreiden.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application