1. Food-trends
  2. Innovatie door Virtual Brands
Innovatie door Virtual Brands

Innovatie door Virtual Brands

  • Leestijd: 2 min

Maak jouw aanbod meer divers en bereik nieuwe klanten via virtual brands.

We zijn altijd voorlopers geweest in de voedingssector: we hebben frisse, innoverende concepten om klanten de keuze te bieden die ze willen en om zo de conversie te verhogen.

Virtual brands zijn onze nieuwste innovatie waarmee er optimaal gebruik kan worden gemaakt van al jouw bestaande middelen. Het creëren van een virtual brand betekent dat jij jouw bestaande keuken, apparatuur en voorraad gebruikt om klanten een andere keuken aan te bieden. Maar dan onder een nieuwe huisstijl!

Dit geeft je de mogelijkheid om:

  • Nieuwe ideeën en concepten onder een nieuwe merknaam, met een verlaagd risico en kosten, te ontwikkelen
  • Product verspilling en kosten te verminderen
  • Nieuwe gerechten en stijlen te testen voordat je ze toevoegt aan jouw bestaande restaurant

Drie jaar na de lancering op Deliveroo besloot Burger Joy, beroemd in Hong Kong vanwege de heerlijke rundvleespasteitjes, buiten de lijntjes te kleuren met een virtual brand.

Met een stijging in populariteit van de Buffalo Wings als bijgerecht en een groeiende vraag naar deze wings in het bezorggebied, werkte we samen aan de lancering van 'Wingman' - een virtual brand die helemaal gewijd is aan het aanbieden van de buffalo wings die eerst alleen werden verkocht als bijgerechten.

Sinds de lancering in juli is Wingman een groot succes geworden, met bestellingen die het oorspronkelijke restaurant voor de maand augustus overtroffen!

Deliveroo

Beide restaurants, waarvan één een virtual brand en de ander het oorspronkelijke restaurant, komen nu uit dezelfde keuken om alle hongerige klanten te voeden. Zie jij het ook zitten om een virtual brand toe te voegen aan Deliveroo, neem dan contact op met jouw Account Manager of stuur een mail naar .

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application