1. Food-trends
  2. De Valentijn (d)eet top 10
De Valentijn (d)eet top 10

De Valentijn (d)eet top 10

LOVE IS IN THE AIR! Hopelijk dan. Want Valentijnsdag komt eraan. Verras jij je man/vrouw/vriend/vriendin/broer/collega/buurman of verre nicht of ben je moedig genoeg om eindelijk eens een kaartje (of misschien zelfs een roos) te sturen naar die ene persoon waar je al een tijdje een oogje op hebt? Tortelduifje of single, Valentijn moet je vieren. Als je geen zin hebt om uit de deur te gaan maar het toch wilt vieren, kan dat natuurlijk ook. Wij doken eens in de meest bestelde gerechten op Valentijnsdag vorig jaar, en kwamen tot de conclusie dat het een en al verwennerij is. Take a look yourself!

1. Braai - Full Rack Ribs

De ultieme guilty pleasure: the full rack ribs! Wij twijfelen of massaal stelletjes dit samen aan een keurig gedekte tafel op gegeten hebben of dat toch de singles verantwoordelijk waren voor deze piek in bestellingen. Scenario: ribs op schoot op de bank, maling aan de liefde?

Deliveroo

2. The Butcher - Butcher Fries

Fries before guys. Wellicht woonkamers vol met meiden die dit motto hanteren en besloten een hele hoop frietjes te bestellen? Wij geven ze groot gelijk.

Deliveroo 3. Wok to Go - Bucket Rolls

Vegetarische mini-loempia's met sweet chili sauce klinkt toch als een droom. Zes krijg je er, dus makkelijk om te delen met je lover.

Deliveroo

4. Follia - Pizza Margherita

Uit het land van de liefde, de pizza margherita. Één van de meest bekende maar ook simpele Italiaanse pizza's. Classic.

Deliveroo

5. Poké Delicious - Poké Bowl

De sushi bowl, nu bekender dan ooit. Maak je meisje blij en bestel er een voor haar en jou. Gegarandeerd succes!

Deliveroo

6. De Burger - Beefburger

Eindhoven's finest beefburger is ook een toppertje op de dag van de liefde. Wederom twijfelen wij of dit het meest romantische gerecht is geweest of dat een mannenhuis massaal carnivoor-mode is gegaan op dit gerecht. We'll never know. Maar dat het vast heeft gesmaakt weten we vrijwel zeker!

Deliveroo

7. Novecento - Prosciutto Crudo

Eigenaresse Lily vertelde ons persoonlijk dat Novecento hoog in het lijstje staat van populaire Valentijsdag restaurants, maar voor wie de deur niet uit wilt maken zij ook pizza's (met liefde!) klaar.

Deliveroo

8. Burger King Leidseplein - Cheeseburger

Oké. Dit weten we wel vrij zeker. OF je bent een stelletje dat gewoon groot fan is van de Burger King OF je wilde jezelf even onderdompelen in fastfood eten om te vergeten dat je Valentijsdag wéér alleen viert. Beiden prima natuurlijk, moge het je smaken!

Deliveroo

9. Salsa Shop - Grilled Chicken Burrito

Al weet iedereen dat een burrito alles behalve ideaal 'date food' is, is het wel genieten. Deze burrito met gemarineerde kippendij maakt vast en zeker een spraak- én smaakmakende date.

Deliveroo

10.  Wagamama - Katsu Curry

Zelf de keuken induiken voor een curry of de experts het werk laten doen? Makkelijk keuze als je het ons vraagt. Kan er bovendien ook niks fout gaan in de keuken terwijl je date pijnlijk toekijkt.

Deliveroo

Hopelijk hebben we je een beetje inspiratie gegeven wat je kan bestellen op de dag des liefde. After all, draait het natuurlijk allemaal om liefde en eten. Eet smakelijk!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application