1. Food-trends
  2. Hoe groeit jouw omzet door het gebruik van productfoto’s?
Hoe groeit jouw omzet door het gebruik van productfoto’s?

Hoe groeit jouw omzet door het gebruik van productfoto’s?

  • Leestijd: 2 min

In een online wereld, is fotografie jouw uithangbord

Op het moment dat jij een klant hebt aangetrokken naar jouw Deliveroo pagina, is de volgende stap om hem of haar te overtuigen met de visualisatie van het gerecht. Net als de werknemers in jouw restaurant, helpen foto's om de keuze makkelijker te maken.

Hoe zit dat met productfoto's?

Door voor elk gerecht op jouw menu een foto te gebruiken, maak je het de klant makkelijker om een beslissing te maken. Het geeft de klanten een beetje inspiratie en helpt hen het eten wat beter voor ogen te hebben. Daarnaast zal jouw Deliveroo pagina wat meer karakter krijgen en zal de kwaliteit van het beeld schitteren.

Hogere menu conversie: Het hebben van foto's van zoveel mogelijk gerechten zal ervoor zorgen dat de kans groter is dat de klant bij jouw restaurant zal bestellen. Het zorgt zelfs voor een 6,5% groei in conversie wanneer je gebruik maakt van fotografie van jouw gerechten.

Hoe kan ik verbeteren met behulp van fotografie?

Wij bieden professionele fotografie aan voor elk partner restaurant, zodat jij kan gebruik maken van foto's met een hoge kwaliteit om jouw menu nog aantrekkelijker te maken voor de klant en zo de conversie te verhogen.

Als je graag foto's aan jouw menu wilt toevoegen of je wil de bestaande foto's updaten, neem dan contact op met  of jouw Account Manager. We zullen dan bespreken wat voor verschillende fotografie pakketten we aanbieden en vervolgens boeken we een shoot op een tijdstip die voor jou goed uitkomt.

Heb je eigen foto's stuur dan een mail naar , wij zullen de vereisten doorsturen om ervoor te zorgen dat jouw foto's het beste tot hun recht komen.

Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application