1. Food-trends
  2. Hoe ga jij de concurrentie aan met de andere restaurants?
Hoe ga jij de concurrentie aan met de andere restaurants?

Hoe ga jij de concurrentie aan met de andere restaurants?

Maak jouw restaurant zo aantrekkelijk mogelijk op ons platform.

Bij Deliveroo zijn wij constant bezig met het zo succesvol mogelijk maken van onze partners. Een groot onderdeel hiervan is het optimaliseren van de aantrekkelijkheid van de restaurants voor onze consumenten. Een zo gedetailleerd mogelijk menu is daarbij key.

Goede foto's van je gerechten zullen je pagina tot een nieuw niveau brengen. De consument ziet zo namelijk hoe jij je onderscheidt van alle andere restaurants. Wij hebben uitgevonden dat een platform met goede fotografie 6,5% meer kans heeft op bestellingen nadat een consument hun pagina heeft bezocht. Smakelijke foto's verleiden de consument dus om voor jouw gerecht te kiezen. Zo kunnen ze niet meer om jouw heerlijke eten heen!

Ga de concurrentie aan met de andere restaurants en optimaliseer je pagina. Waarmee onderscheid jij je van alle andere restaurants?

Je kunt via Deliveroo foto's van je gerechten laten maken. Neem als je geïnteresseerd bent contact op met ons Partner Service Centre via 088 3354 888 (doordeweeks open tussen 10:00 en 18:00 uur). Wij zullen dan een fotograaf voor je regelen die bij je langskomt voor een professionele photoshoot.

Ben jij heel creatief en goed met een camera of ken je iemand die voor jou prachtige plaatjes kan schieten? Dan kun je ook zelf foto's aanleveren. Zolang ze maar in lijn zijn met de andere foto's op ons platform. Neem in dat geval voordat je de foto's gaat maken contact op met ons Partner Service Centre of je Account Manager voor de guidelines, zodat je meteen goed aan de slag kunt.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application