1. Food-trends
  2. Het is Nationale Hotdog Dag en dat vieren wij!
Het is Nationale Hotdog Dag en dat vieren wij!

Het is Nationale Hotdog Dag en dat vieren wij!

Handjes in de lucht, want het is party time. Nationale Hotdog Dag is aangebroken en dat moet gevierd worden. Van een Pork Dog met truffelmayo tot The Triple Cheese Dog, hier gaan je hotdog-legs harder van lopen.

Dogma Hotdogs - Utrecht

Culinair hoogstandje gezocht? Dogma Hotdogs in Utrecht weet daar wel raad mee. Donderse Dogma, Pittige Pelgrim of de Patsige Pater. En hadden we al gezegd dat alle hotdogs ook verkrijgbaar zijn in vega(n) vorm?

Deliveroo

Bulls And Dogs - Amsterdam

De Luxurious Pork Dog met truffel, German Beef Dog met currysaus, de Fresh Dog met Tzatziki...keuzestress! Bij Bulls And Dogs in Amsterdam is elke knakker om van te kwijlen, dus misschien bestellen we er gewoon twee.

Deliveroo

DWARS Hotdogbar - Tilburg

In Tilburg weten ze wel wat lekker snacken is. DWARS Hotdogbar is dé hotspot voor de echte hotdog luvers. Een Haakse Harrie menu met frites, Potige Patrick XL of een lekkere vega variant. Hier kun je he-le-maal los.

Deliveroo

Hotdog Boss - Rotterdam

Van The Godfather tot Scarface, bij Hotdog Boss in Rotterdam is het baas boven baas. Heerlijke hotdogs, verse ingrediënten en dat ook nog eens tegen een hotter than hell prijsje. Yum!  

Deliveroo

The Fat Dog by Ron Blaauw

Bij Ron zal je niet zo snel een Blaauwtje lopen, want als iemand verstand heeft van lekker eten is hij het wel. De Sloppy Joe's, Naughty Bangkok's en Gangs of New York vliegen hier als zoete broodjes over de toonbank. Allemaal even lekker en met een culinair randje.

Deliveroo

Vier jij het toch liever met iets anders? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application