1. Food-trends
  2. Hé wat sta je nou te kijken, pannekoek!
Hé wat sta je nou te kijken, pannekoek!

Hé wat sta je nou te kijken, pannekoek!

Vandaag staan we stil bij een van onze favoriete dagen van het jaar. Ja dames en heren, het is weer tijd voor Nationale Pannenkoekdag. Een bakje met slappe cornflakes of een droge boterham met kaas, pancakes for breakfast, dat is wat we willen!

Teds

Zin in een écht Amerikaans ontbijt? Dan ben je bij Teds in Den Haag helemaal aan het juiste adres. Banana pancakes met marshmallows, banaan, gekruimelde hazelnoot en…. Nutella!!

Deliveroo

Pannenkoeken Bezorgservice

Bij Pannenkoeken Bezorgservice in Utrecht smaken ze bijna net zo goed als die van je oma.  Perfect voor een ontbijt-in-bed-momentje op de zondagochtend!

Deliveroo

Healthybelly

Bij Healthybelly in Amsterdam ziet alles eruit om op te eten, maar smaakt het nog beter! Een stapel met fluffy, vegan, banaan-havermout pannenkoeken. Afgetopt met honing, bessen en nootjes. Na het eten van deze toppertjes is een schuldgevoel in ieder geval niet nodig.

Deliveroo

Koek Koek Pannenkoek

Bij Koek Koek Pannenkoek in Breda krijg je alleen al door de naam zin om hier te gaan bestellen. Ook het aanbod liegt er niet om! Van een pizza pannenkoek carbonara, tot een chocolade pannenkoek bananasplit. Durf jij het aan!?  

Deliveroo

Bertmans

In Rotterdam zijn ze wel weg van healthy barretjes, açai bowls en vegan dadel repen. Hier ben je dan ook bij Bertmans helemaal in je nopjes bij het zien van het menu! Amandelmelk en boekweit pannenkoeken met banaan, blauwe bessen, cashew-vanille crème en ahornsiroop. Jum!

Deliveroo

Zin in nog meer lekkers? Klik dan hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application