1. Food-trends
  2. Hardwerkende ouders, deze is voor jullie!
Hardwerkende ouders, deze is voor jullie

Hardwerkende ouders, deze is voor jullie!

De zomer is alweer voorbij… (was die ooit begonnen!?) en het echte leven gaat van start. Boterhammen gesmeerd? Check. Sportspullen klaargelegd? Check. Wekker gezet? Check. De kids zijn helemaal klaar voor hun eerste dag, maar nu jij nog. Hardwerkende vaders en moeders, we got you. Kom thuis na een lange werkdag, ga er lekker voor zitten en bestel met één klik op de knop de lekkerste maaltijden voor jou en je gezin.

1. Allerhande kookt - Amsterdam

Bij Allerhande Kookt is het niet eten wat de pot schaft, iedereen kan namelijk z'n eigen maaltje kiezen. Zin in Venkelrisotto met asperges, maar eten de kids liever Burrito's met kip? Geen probleem! Zet de borden maar op tafel en trek je joggingbroek uit de kast, met een halfuurtje kun je aan tafel.

Deliveroo

2. Lasagna Corner - Den Haag

Iedereen in één klap tevreden? Dan ben je bij Lasagna Corner in Den Haag aan het juiste adres. Van traditionale tot zalm of vier kazen, bij Lasagna Corner bestel je de lekkerste lasagne's met bijzondere vullingen. En dat zonder een kant-en-klaar pakje. Mmm!

Deliveroo

3. Kippig - Utrecht

Tuurlijk, groente eten is belangrijk want daar word je groot en sterk van. Maar zeg nou eerlijk, soms heb je toch gewoon zin in kip, patat en appelmoes? Bij Kippig in Utrecht bestel je een heerlijk Familie Menu met een hele kip, drie spiesjes, een familiezak frites of patato wedges en twee bijgerechten. Eten met je handen mag uiteraard.

Deliveroo

4. La Semolina - Eindhoven

Met het hele gezin slurpend een bord pasta naar binnen werken is toch het lekkerste wat er is. Daar zijn ze het bij La Semolina in Eindhoven helemaal mee eens. Van Arrabiata tot pasta pesto, wij zeggen: si, grazie!

Deliveroo

5. De soepkantine - Haarlem

Makkelijk en gezond, de Soepkantine in Haarlem. Voor een aantrekkelijk prijsje staat er binnen 30 minuten een verse, gezonde en zelfgemaakte soep op tafel. Salade erbij om de boel een beetje op te vullen? No problem. Drukke dag gehad en het gezin verwennen met een toetje? Ook daar is natuurlijk plek voor.

Deliveroo

Toch zin in iets anders? Dat kan!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application