1. Food-trends
Haal je Koningsdag feestje in huis 👑

Haal je Koningsdag feestje in huis 👑

Aanstaande maandag is het weer zover, Koningsdag! Onze koning wordt een jaartje ouder en dat kunnen we natuurlijk niet ongevierd voorbij laten gaan.

Helaas dit jaar even geen festivals of kleedjes voor de deur, maar dat mag de pret niet drukken. Dus zet je oranje opblaas kroon op, draai wat Hollandse knallers en doe een polonaise door je woonkamer; bij Deliveroo krijg je je favoriete Koningsdag drankjes en snacks gewoon bezorgd tot aan je deur. Benieuwd waar je eten kunt bestellen op Koningsdag? Wij zetten een paar oranje top deals voor je op een rij.

De Pizzabakkers - Amsterdam, Arnhem, Delft, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht

Bij een feestje hoort pizza. Maak je Koningsdag nóg specialer met de Koningsspecial van de Pizzabakkers: de Pizza Doppio Peperoni met een San Pellegrino Aranciata Rossa óf Peroni bier (+0,50) voor €15,00!

Deliveroo

Il Tartufo - Delft

Bij Il Tartufo in Delft bestel je speciaal voor Koningsdag een oranje pasta in een romige saffraansaus met tomaten en courgette. Als toetje gaan we voor een Cannoli Aranconi met verse oranje ricotta!

Deliveroo

Frietboutique - Rotterdam & Amsterdam

Bij Frietboutique bestel je het speciale King's Day at-home-menu, bestaande uit een gezinszak friet, een portie bitterballen en twee royale Koningsdag milkshakes voor maar €24,- !

Deliveroo

Flying Dutchmen Cocktails - Amsterdam

Maak je feestje helemaal af met de Abrikoning Cocktail van de Flying Dutchmen! Deze fruitige cocktail is gemaakt met Ketel One vodka, Pinkyrose Chili Grapefruit, Apricot brandy, lemon en héél veel liefde.

Deliveroo

Tante Nel - Rotterdam

Maak je Koningsdag feestje helemaal compleet met een heerlijke Loopuyt Gin & Tonic, een frietje, een kaassoufflé of een Frikan-nel voor €15 bij Tante Nel! Best of both worlds dus, proost!

Deliveroo

Tortillas - Breda & Eindhoven

Bij Tortillas bestel je de royale King's Burger bestaande uit 340 (!) gram beef, ijsbergsla, bacon, tomatensalsa en een saus naar keuze. Om het geheel af te maken een kroontje van uienringen!

Deliveroo

Benieuwd naar de oranje deal in jouw buurt? Klik snel hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application