1. Food-trends
  2. Good Food = Good Mood
Good Food is Good Mood

Good Food = Good Mood

De dagen worden korter, de vermoeidheid begint toe te slaan en buiten wordt het kouder en kouder. December staat weer om de hoek en helaas heeft je humeur daar ook altijd opvallend veel last van. Om deze druilerige dagen iets positiever door te komen hebben wij wat good food voor jou op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat cyber monday bang van je wordt.

Je krijgt die lach niet van mijn gezicht!

Met behulp van deze pareltjes ben jij zo over die winterdip heen:

1. Van een goede, verse burger wordt iedereen blij! Zo vind je bij Ellis Gourmet in Utrecht de klassieke cheeseburger, 100% rundergehakt, sla, tomaat, cheddar, rode ui, augurken, mosterd en ketchup. Yes please!

Deliveroo

2. Sta je toch nog een beetje koppig tegenover deze tips, probeer dan het Koppige Karel menu bij DWARS Hotdogbar in Tilburg. Dit is een rund dog, met friet, koolsla en drankje naar keuze.

Deliveroo

3. Misschien dat het dipje ook wel iets te maken heeft met een tekort aan vitamines. Bij Pur Juice in Rotterdam helpen ze je uit de brand. En welk drankje is toepasselijker dan "Happy", een cold pressed juice met saffraan, honing en alkaline water.

Deliveroo

4. Ijs is altijd een goed idee, of het nou snikheet of ijskoud is, hiervan knap je altijd weer helemaal op! Bij Ben & Jerry's in Leiden vind je de lekkerste smaken, van karamel sutra core tot strawberry cheesecake, de keuze is aan jou!  

Deliveroo

5. Mana Mana in Amsterdam is bij ons op kantoor een grote favoriet en ik weet zeker dat je hier iedereen vrolijk mee maakt! Gefrituurde bloemkool met tahini, tomatencreme en grapefruit. Je begint al te glunderen door de looks van dit gerecht ;).  

Deliveroo

Vergeet niet om al onze Black Friday aanbiedingen te checken in de app! https://deliveroo.nl/nl/

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application