1. Food-trends
  2. Ring the bell: Vegan burgers worden steeds lekkerder. Check deze plant-based toppers op Deliveroo
Gezond, diervriendelijk en overheerlijk: check ons aanbod van Vegan Burgers!

Ring the bell: Vegan burgers worden steeds lekkerder. Check deze plant-based toppers op Deliveroo

Een paar jaar geleden was het nog een hele opgave  om een vegan-vriendelijk gerecht te vinden in een burgertent. Vandaag de dag geven meer en meer van ons vlees en zuivel een time out of kiezen we ervoor om het helemaal te laten varen, en daarin gaan de restaurants gelukkig in mee. Wij helpen je je vegan life iets makkelijker te maken en hebben de lekkerste vegan burgers op Deliveroo eens opgesomd.

Biet this

Neem bijvoorbeeld de 'Beet the Roots' burger van Ellis Gourmet - een burger die net zo goed smaakt als je gewend bent, maar dan helemaal cruelty-free. Het broodje is gemaakt van biet en daarop vind je (nog meer) bieten, spruiten, de allermooiste ui van alle uien (hun eigen woorden!), enorm lekkere waterkers, saladebladen en dat allemaal bedekt in saus.

Portobello om je vingers bij af te likken

Op Zest for Life kan je rekenen als het gaat om gezond én eerlijk eten. Speciaal voor alle vegans creëerden zij een Burger Menu met shi-take, walnoten, biet & tomaten hamburger geserveerd op een portobello. En, met kimchi en koolchips.  

Deliveroo

The O.G. onder de burgers

Je kan er niet omheen, The Vegan Junkfood Bar. Een van hun signature dishes is hun eigen VJFB Burger met plantaardige beef, tomaat, een mix van rode & lente & gefrituurde ui, augurk en hun huisgemaakte VJFB saus. Dit wil je!  

Deliveroo

Kim (Jong)Chi-Un

Las Vegan snapt het. Het is de ster van het menu: de gegrild Kimchi Burger op een donsachtig wit broodje, getopt met kimchi, tomaat, rode ui, slabladen en een vegan limoen mayonaise. Het zijn hun eigen woorden: 'The Supreme Leader of Vegan Burgers'. Eten = geloven.

Deliveroo

Groen = gezond

De naam is wellicht voor velen al een reden om deze eens te proberen. Beter en Leuk bedacht een burger met soya en zeewier op een tarwebroodje met chlorella. Chlo-wat? Chlorella is een van de krachtigste natuurlijke ontgifters van alle voeding die de mens kent, en mag daarom met recht een superfood worden genoemd.

Deliveroo

Bacon of Cheese, Vegan please!

We kunnen ons best voorstellen dat de gedachte van het niet mogen eten van kaas en vlees je tegen houdt om all-in vegan te gaan. Maar het kan lieve mensen! De Vegetarische Snackbar vervult je dromen en maakt geweldige vegan burgers met plantaardige cheddar of bacon. Lucky us!

Deliveroo

Alle restaurants weten een ding zeker: ze ontwikkelen hetzelfde niveau van heerlijkheid maar dan zonder dierlijke producten. Fun animal-free food! In de wandelgangen hebben we gehoord dat steeds meer restaurants nadenken over veganistische gerechten en experimenteren met nieuwe ingrediënten. Houd ons goed in de gaten, we will keep you posted!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application