1. Food-trends
  2. Foto’s van gerechten
Foto’s van gerechten

Foto’s van gerechten

Foto's zijn belangrijk om je restaurant te laten opvallen tussen andere restaurants en om de aandacht van klanten op Deliveroo te trekken.

Nadat je een klant van de restaurantlijst naar je menu hebt verleid, is de volgende stap te laten zien wat de kwaliteit van elk gerecht is. Precies zoals je personeel dat zou doen wanneer ze je gerechten beschrijven of wanneer een klant een blik werpt op een gerecht op een ander tafel.

Wanneer je afbeeldingen van zoveel mogelijk individuele gerechten laat zien, is de kans groter dat klanten na het bekijken van je menu bij je zullen bestellen. Sterker nog, individuele items met afbeeldingen zorgen voor 6,5% meer menuconversie in vergelijking met items zonder afbeelding.

Hoe regel ik foto's van gerechten?

We bieden alle restaurants een professionele fotografieservice aan, zodat je beschikt over hoge kwaliteit afbeeldingen om je menu te laten schitteren en de menuconversie te vergroten.

Wil je graag foto's van gerechten toevoegen, neem dan via e-mail contact op met restaurants@deliveroo.nl.. We bespreken dan samen de verschillende pakketten, plannen je fotoshoot op een moment dat het jou uitkomt en uploaden je foto's binnen een week naar je menu.

Heb je je eigen foto's, of wil je je eigen fotoshoot organiseren, stuur ons dan je foto's (restaurants@deliveroo.nl) en we zullen ze voor je uploaden.

Vergeet niet onze vijf controlestappen voor fotografie door te nemen om te zorgen dat je afbeeldingen voldoen aan onze vereisten. Onze vijf controlestappen voor fotografie vind je hier.

Heb je nog vragen over fotografie voor je menu, neem dan gerust contact op met je accountmanager.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application