1. Food-trends
  2. Food horoscoop: Vissen
Food horoscoop: Vissen

Food horoscoop: Vissen

Ben je geboren tussen 19 februari en 20 maart dan ben je een vis. En dat is een feestje! Want vissen houden van eten, hmmmm… En van al het plezier en vertier dat bij eten komt kijken. Een mooie gedekte tafel, veel vrienden bij elkaar. Wat een gezelligheid.

Vissen zijn creatief en visueel ingesteld. En daarom gek op eten mooi opdienen. Daarnaast laten vissen graag aan de hand van eten zien dat ze om je geven. Krijg je een verpieterde magnetron maaltijd voorgeschoteld… Tijd om je zorgen te maken. Maar een uitgebreid driegangenmenu met een zelfgemaakte chocolademousse toe… Dan mag je in je handjes knijpen!

Zo blijf je zo gezond als een vis

Vissen worden geregeerd door het element water. Als vis kun je het beste voedsel eten dat goed is voor je bloed, lever en hersenen. Dit betekent: tarwe, volkoren granen, rijst, haver. In de categorie fruit: appels, druiven, sinaasappels, citroenen, perziken en pruimen. Qua groenten, ga stomen! Denk aan gestoomde broccoli. En duik verder in uien, zeewier, bonen, dadels en natuurlijke suikers.

Verder zijn favorieten vis (ja, he he) en luchtige desserts zoals chocolade mousse.

Deliveroo

Zo voel je je niet als een vis op het droge...

Als vis kun je beter wegblijven van teveel alcohol. Drink veel water, vissen horen in het water. Je hebt de neiging om je over te geven aan (te) veel feestjes. Het is niet onverstanging om met mate te leren leven. Vermijd verder tafelzout, strooi in plaats daarvan met exotische specerijen, en vermijd teveel suikers.

Dus waar bestel je als visje? Bijvoorbeeld bij The Poke Box in Rotterdam. Verse vis, veel groenten en het ziet er prrrrrrachtig uit!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application