1. Food-trends
Fine dining bij jou thuis

Neusje van de zalm

Heb je iets te vieren of ben je echt weer eens toe aan een romantische date night? En heb je altijd al een keer een Michelinster waardig diner willen ervaren? Het kan! Steek de kaarsjes aan, zet een romantische playlist op en tover je woonkamer om tot restaurant, dan spelen wij even voor ober.

Bon appétit!

Maris Piper Brasserie

Een kaart vol comfortfood met natuurlijk ook de beroemde Beef Wellington en het malse piepkuiken met romige aardappelpuree. Tip: bestel verschillende gerechten, want sharing is caring!  '''''

Deliveroo

Sinne

Wil je een echte Michelinster ervaring? Bestel dan een 3-gangen menu bij Sinne. Sinne biedt gerechten met klassiek Frans karakter en een moderne twist uit de Mediterraanse en Oosterse keuken. Een smaaksensatie op je bord dus.

Deliveroo

Kaagman & Kortekaas

Wild uit de natuur. Lef op het bord. Naast het fantastische 3-gangen menu ben je bij Kaagman & Kortekaas ook aan het goede adres voor heerlijke hammen, de lekkerste wijnen en de beroemde Kazen van Kef.

Deliveroo

BREDA at home

Wil je echt uitpakken? Bij BREDA at Home van Restaurant BREDA kun je tot wel vijf (!) gangen bestellen. Bij elke gang een passende wijn drinken? Bestel de speciaal samengestelde wine pairings bij je menu. Cheers!

Deliveroo

Benieuwd naar meer restaurants in jouw buurt? Klik snel hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application