1. Food-trends
  2. Eet geen dierendag
Eet geen dierendag, 5 x gerechten

Eet geen dierendag

Een dag zonder vlees, vis of kip? Bij Deliveroo vind je genoeg andere opties!

1. Las Vegan  

Bij Chidoz in Utrecht vind je de lekkerste Mexicaanse specialiteiten in een nieuw jasje! Van burrito's tot nacho's, ze hebben het allemaal. Zo ook "The vegan burrito", een tortilla met zwarte rijst, zoete aardappel, gegrilde groentes, bonen, pino de callo, sla en mais. Dit laat je toch niet staan!?

Deliveroo

2. Award winning pita's  

Alleen al door de naam word je nieuwsgierig naar deze pita's van Vleesch noch visch in Amsterdam. Bij Vleesch noch fisch staan ze bekend om vegetarisch en goed street food, dus dat is zeker het proberen waard op deze dag! De pita tikka masala is ook niet te missen, Indiase tikka masala van vegetarisch vleesch, met knapperige worteltjes, doperwtjes, rode uienchutney, koriander en munt-yoghurtsaus.  

Deliveroo

3. Zo rot i(s) ie nie  

In elke keuken is wel een vegetarische variant te vinden. Zo ook in de Surinaamse, vegetarisch roti met tempe, kouseband en aardappelen. Let's try it out!

Deliveroo

4. Curry no curry

Bij Goedeten in Rotterdam kun je terecht voor snelle, 100% biologische en gezonde gerechten. Met vandaag in het bijzonder; de vegetarisch curry met bataat, bloemkool, zongedroogde tomaat, kikkererwten, curry kruiden, komkommer pickle en bataatfalafel met bruine rijst. Hmmmmm!

Deliveroo

5. Just say cheese

Bij Pim's potatoes in Eindhoven staan ze bekend om de gouwe ouwes maar dan op een hippe manier. Hier vind je de aardappel bereid op allerlei verschillende manieren. Een aanrader is de geroosterde zoete aardappel met geitenkaas en manga jalapenos.  

Deliveroo

Heb je zin in iets anders? Bekijk al het aanbod op deliveroo.nl!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application