1. Food-trends
  2. Een goede verpakking is het halve werk!
Een goede verpakking is het halve werk!

Een goede verpakking is het halve werk!

Als bezorgservice weet Deliveroo als geen ander dat een goede verpakking een groot verschil kan maken in de uiteindelijke kwaliteit van het eten bij bezorging. Ieder gerecht heeft weer een andere verpakking nodig om de kwaliteit te garanderen. Bij Deliveroo kun je daarom allerhande verpakkingen bestellen om ervoor te zorgen dat het eten zo goed mogelijk bij de klant terecht komt.

Een goed voorbeeld van een gerecht dat een juiste verpakking nodig heeft zijn frites. Friet is namelijk het lekkerst als het knapperig is! In een verkeerde verpakking verliest deze snack snel kwaliteit. Zonde wat ons betreft. Wij bieden daarom speciale verpakkingen aan met perforatie aan de zijkanten, zodat de friet zo knapperig mogelijk kan blijven.

Aangezien het Europees Parlement heeft ingestemd om in 2021 wegwerpplastic te verbieden, helpt Deliveroo haar partners graag met deze verandering. Zo bieden wij verschillende soorten ecologische verpakkingen aan zodat onze restaurants ook op dit gebied hun steentje kunnen bijdragen.

Onze Account Managers staan ook altijd voor je klaar om met je mee te denken over hoe je jouw gerechten het beste kunt laten vervoeren.

Neem een kijkje op onze site en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van (ecologische) packaging en bestel meteen een gratis proefpakket!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application