1. Food-trends
  2. Eat like Meghan, look like Meghan!
Eat like Meghan, look like Meghan!

Eat like Meghan, look like Meghan!

Hoe doet ze het toch. Ze is al 36 jaar maar ze ziet er nog geen dag ouder uit als toen ze zeven jaar geleden in Suits begon. Dat willen wij ook! Ze geeft zelf toe een echte foodie te zijn maar altijd gebalanceerd te eten. Kom maarrr door met die tips.

1. Gezond, gezonder, gezondst

Volgens Meghan onmisbaar in haar gebalanceerde levensstijl.We quoten haar: 'het is makkelijk om voor een snel koffie'tje te gaan wanneer je een dip hebt om vier uur, maar als ik wat appel, boerenkool, spinazie, limoen en ginger in mijn blender gooi en mee naar werk neem, vind ik altijd dat daarvan sippen een betere boost geeft dan van een kopje espresso'.

Deliveroo

2. Bakkie citroen thee

Wanneer je wekkertje 's ochtends weer in je oor tettert, je gedoucht bent en aan het ontbijt begint zet je wellicht uit gewoonte gewoon het koffieapparaat aan. Maar, dat is een gewoonte die de deur uit moet. Als je eruit wilt zien zoals Meghan tenminste. De beauty begint namelijk de dag met heet water en citroen.

Deliveroo

3. Gaan met die gluten

Het mocht je misschien wel eens opgevallen zijn dat de huid van Markle to die for is. Haar geheim hiervoor? No gluten allowed. Volgens Meghan heeft het weglaten van gluten in haar eetpatroon een enorm verschil gemaakt wat betreft haar huid en haar energie. Side note: ze geeft ook toe dat ze een echt lekkere pasta soms toch ook echt niet kan weerstaan. Pfieuw.

Deliveroo

4. Een gezonde bordje vis

Uit het raam met de bammetjes! Lunchen doe je met groenten en vis. Dat klinkt dan weer niet zo verkeerd, vinden wij. Misschien iets meer moeite, maar wie mooi wilt zijn moet moeite doen toch?

Deliveroo

5. Balancé!

Wanneer ze niet op de set is of even vrij heeft, laat ze de touwtjes wat haar dieet wat meer vieren. Dan is het tijd om even te genieten van haar favoriete gerechten - inclusief french fries. It's all about balance!

Deliveroo

Mocht je geen zin hebben om in de keuken te staan food preppen voor een gezonde lunch met vis op werk de volgende dag, of om eerder op te staan om een shake te maken waarna je vervolgens 10 minuten lang je mixer staat te schrobben: wij kunnen je best een handje helpen. Heb jij tijd om je mentaal te bereiden op 19 mei, want dan zien we Meghan schitteren aan het altaar!

Wil jij de Suits Box seizoen 1 t/m 6 én 7 (zodra deze uitkomt!) winnen? Bestel met de code MEGHANHARRY op 19 of 20 mei en wie weet krijg jij deze naar jouw huis opgestuurd. Kun jij nog even naar Meghan gluren voordat alleen Harry dat nog mag…

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application