1. Food-trends
  2. Doe mij maar een biertje!
Doe mij maar een biertje!

Doe mij maar een biertje!

Waar denk jij aan bij het zien van de eerste zonnestralen, tijdens de vrijmibo, bij de start van een zonnige vakantie of wanneer de derde helft van de wedstrijd eindelijk is aangebroken? Juist ja, aan bier natuurlijk! Een frisse, koude, goudgele rakker, wie valt daar nou niet voor te paaien? Bij Deliveroo heb je in ieder geval keuze genoeg en wij maken deze heerlijke momentjes graag nog lekkerder!

Onze eigen specialiteit

Bij Stach weten ze wel raad met deze verfrissende versnapering. Naast de klassieker van een Heineken staan er drie in-eigen-stad-gebrouwen speciaal biertjes op het menu: Oepidus, IJ-bier en Kleiburg. Alledrie even lekker en zeker het proberen waard!  

Deliveroo

Bierie bierie

Tante Nel in Rotterdam zorgt dat jij ongegeneerd met de pootjes omhoog kan genieten van een koud pilsje. Hier serveren ze jou een Desperados, Liefmans, Amstel of Radler binnen een half uurtje aan de deur. Als dat niet genieten is!

Deliveroo

Spaatje geel

Zin in de echte el clásicos? Dan ben je bij Marcado Scheveningseveer in Den Haag aan het juiste adres. Kou, regen, of storm? Onverwachts gezelligheid over de vloer? Alle schappen uitverkocht? Met een klik op de knop heb jij weer verse, koude biertjes in huis!  

Deliveroo

Maar dan anders

Dan even totaal iets anders, maar zeker net zo lekker. Ginger Beer. Bij Tjin's in Amsterdam serveren ze een heerlijk alternatief voor de alcoholische versnapering. De dry january verplaatst naar april en zin in een lekker drankje? Je weet waar je moet zijn!

Deliveroo

Absoluut geen dom blondje

Last but not least: De Bierbrigadier. Zonder twijfel de lekkerste speciaalbier winkel in Eindhoven. Een Pittig Blond biertje, New England IPA of een trippeltje. Vrijdagmiddagborrel here I am!

Deliveroo

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application