1. Food-trends
Doe mee met onze Tasty Tuesdays!

Doe mee met onze Tasty Tuesdays!

Maak gebruik van onze marketing door mee te doen met de Tasty Tuesdays. Deelname zorgt voor een grotere omzet en meer klanten. Geef een maand lang op rustige dinsdagen 20% korting op jouw menu en boost jouw sales!

Lees hier meer

Bij Deliveroo zijn we constant bezig met het optimaliseren van ons platform. Een groot onderdeel hiervan is het verzorgen van goede marketing voor onze partners. Zo willen wij graag dat je op rustige dagen ook een goede omzet kunt draaien. Daarom hebben wij voor de rustige dinsdag onze Tasty Tuesdays ontwikkeld!

Als je meedoet aan onze Tasty Tuesdays geef je een maand lang elke dinsdag 20% korting op je menu bij een minimale besteding van €10,-. Vanuit Deliveroo is er een marketingstrategie voor deze actie, waardoor zowel het restaurant als Deliveroo zorgen voor meer traffic naar jouw pagina. Deelname vergroot op deze manier je order volume op rustige dinsdagen, waardoor je het maximale haalt uit onze samenwerking.

Door mee toe doen genereer je rond de 20% meer nieuwe klanten en 80% meer terugkerende klanten. Deelname geeft dus een blijvend positief effect op je sales!

Interesse? Schrijf je hier in of neem contact op met jouw accountmanager.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application