1. Food-trends
Deliverwho?

Deliverwho?

Deliveroo heeft momenteel meer dan 1.000 actieve riders, maar helaas zijn ze niet allemaal even herkenbaar en zichtbaar als ze aan het werk zijn. Hier willen wij graag verandering in brengen!

Hoe zichtbaarder het merk Deliveroo op straat, hoe meer reclame en hoe meer orders er daardoor geplaatst kunnen worden. Dat zien wij natuurlijk graag! Naast de stijging in het aantal bestellingen is de herkenbaarheid van de riders ook van belang voor de afhandeling van orders. Op een druk moment kan het zomaar voorkomen dat er meerdere riders, vaak nog van verschillende bedrijven, in het restaurant staan.  Wanneer een rider Deliveroo gear draagt is deze beter en sneller te herkennen bij het weggeven van de bestelling. Ook zal bij het gebruik van de juiste gear de bestelling in betere staat aankomen, denk daarbij bijvoorbeeld aan de temperatuur van het gerecht.

Naast bestellingen staat ook veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Het is van belang dat riders zichtbaar zijn in het verkeer, vooral nu de donkere dagen weer naderen. Zowel de tassen als de jassen van Deliveroo zijn voorzien van reflectie en dragen daarom bij aan een veilige verkeerssituatie.

Om het orderproces en de veiligheid te verbeteren moeten wij eerst een beter beeld krijgen van de huidige situatie en daarbij hebben we jouw hulp nodig! Door het invullen van de maandelijkse 'Rider Gear Survey' op de tablet kun je ons binnen 5 minuten informeren over het aantal riders dat herkenbaar met Deliveroo werkt. Jouw resultaten zullen vervolgens door ons worden omgezet in meer 'teal'!

Win-win als je het ons vraagt!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application