1. Food-trends
  2. Deliveroo x Schiphol
Deliveroo x Schiphol

Deliveroo x Schiphol

Je koffer al meerdere keren opnieuw ingepakt omdat je toch nog het een en ander vergeten was. Diezelfde koffer inmiddels al 10 keer op de weegschaal gezet in de hoop dat die precies de aantal kilo's weegt die zijn toegestaan. Vervolgens 6 verschillende wekkers gezet zodat verslapen geen optie meer is en je die dag zonder al te veel stress naar het vliegveld kan vertrekken. Tja… zo'n start van een vakantie of trip naar de andere kant van de wereld kost toch altijd wat meer tijd dan verwacht. Gelukkig kunnen wij jou hier een handje bij helpen! Ontbijt, lunch, snack of een diner voor twee, met Deliveroo bestel je nu ook op Schiphol! Bij de gates D & E kan je bij  de onderstaande restaurants bestellen en wordt je bestelling binnen 15 minuten gratis bezorgd.

Wie, wat waar!?

1. Kebaya sushi

Ramen, poke, sushi. Bij Kebaya vind je allerlei Aziatische lekkernijen!

Deliveroo

2. Kebaya wok & grill

Alsof de bovenstaande gerechten al niet genoeg waren, heeft Kebaya ook een wok&grill afdeling. Hier vind je heerlijke verse wokjes en gerechten van de grill, zeker het proberen waard.

3. The Grill

Pizza, pasta, lasagna, snacks, drankjes, bij The Grill voor ieder wat wils!

4. The Market

De dag beginnen op Schiphol is nu nog gemakkelijker, bij The Market vind je allerlei lekkere ontbijtjes en broodjes voor de lunch!

Deliveroo

5. The Oven

Allerlei Italiaanse favorieten en heerlijke zoetigheden zijn bij The Oven te vinden, let's try it out!

Zin in iets anders? Kijk dan hier voor al het lekkers! https://deliveroo.nl/

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application