1. Food-trends
  2. Deliveroo for Business
Deliveroo kan jou ontzorgen met zakelijke bestellingen

Deliveroo for Business

De zakelijke Account Managers van Deliveroo ontzorgen grote orders voor bedrijven zodat deze bestellingen gestroomlijnd blijven verlopen. Een win/win waarin jouw restaurant simpel een groter bereik heeft voor de toegankelijkheid van grotere bestellingen ineen en waarin de klant voorzien is van optimale service door gemakkelijk online te bestellen. Jij doet als restaurant datgene waar je goed in bent en wordt ontzorgd in de aanvraag, menu-samenstelling en de bezorging. Namelijk datgene waarin de beste maaltijden bereid worden zodat de klant keer op keer opnieuw bij jou wil bestellen. Deliveroo denkt aan de overige zaken en verzorgd de rest.

Wij willen dat ook onze zakelijke klanten kennis maken met jouw menu. Misschien wel gecombineerd met samengestelde menu's of catering.

'Deliveroo for Business' is geliefd bij restaurants en kantoren over de hele wereld.

Deliveroo for Business betekent een eigen, toegewijde Account Manager en een speciale tool om de controle te behouden. Het Deliveroo for Business team beantwoordt vragen, lost uitdagingen rondom eten en drinken op en helpt alles te beheren. Via track & trace kunnen zakelijke klanten de bestelling volgen en weten ze precies wanneer het eten wordt bezorgd. Het bestellen van eten bij Deliveroo is nog nooit zo eenvoudig, goed en leuk geweest.

Bedrijven laten bestellen bij jouw restaurant via Deliveroo? Meld ze hier aan voor Deliveroo for Business.

Wil je meer weten of heb je misschien nog een paar vragen? Neem dan gerust contact op met jouw Account Manager.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application