1. Food-trends
  2. Deliveroo Deal Dagen
Deliveroo Deal Dagen

Deliveroo Deal Dagen

Yes, we mogen weer! Deze week staat in het teken van de Deliveroo Deal Dagen. Dat betekent dat je bij meer dan 150 restaurants met 20% korting kunt bestellen. Ja, je leest het goed: meer-dan-honderdvijftig-restaurants-met-twintig-procent-korting. 's Ochtends ontbijten met banana pancakes? Kan! Een frisse salade voor de lunch? Geen probleem! 's Avonds geen zin om te koken en dus een rijsttafel voor twee nodig? We zijn al onderweg! Ga er dus lekker voor zitten, de keuze is reuze.

Er is nog meer, veeeeel meer!

Als we het gehele aanbod aan deals hier gaan benoemen zijn we volgende week nog niet klaar, maar een kleine greep uit alle toppers kan natuurlijk geen kwaad. Niet 5, niet 10, maar maar liefst 20% korting krijg je bij onderstaande restaurants.

45 yummie sushi & bowls

Sushi, wie is daar nou niet gek op?! Ondanks dat je bij het zien van zo'n heerlijk rolletje al begint te watertanden is het toch altijd even diep in de buidel tasten. Maar deze week valt dat reuze mee. Bij 45 yummie sushi & bowls in Amsterdam krijg je namelijk 20% korting op het gehele menu. Gooi je mandje maar vol!

Deliveroo

Drinkies

Je dag eindigen met een ijskoude, goudgele rakker? Deze week val je met de neus in de boter want bij Drinkies by Heineken in Amsterdam zijn de sixpacks, kratjes en speciaal biertjes met 20% korting te bestellen. Zonder te sjouwen!

Deliveroo

Pizzabakkert

Pizza in het park, pizza om te delen of koude pizza voor je brakke ontbijt. Bij De Pizzabakkert in Rotterdam bestel je de Prosciutto, Pollo of Pepperoni voor een klein prijsje. Laat het je smaken!

Deliveroo

Go snack

Zin in chips? Ijs? Chocola? Cookies? Laat je avondje park- of bankhangen maar beginnen, want bij GoSnack in Den Haag hebben ze alles wat je nodig hebt. Sugar rush gegarandeerd!

Deliveroo

Subway

De broodjes van Subway zijn perfect voor de lunch én je kan ze ook nog eens helemaal zelf samenstellen. Naast broodjes heb je ook de keuze uit frisse salades of verse wraps. Ja, komt u maar!

Deliveroo

Proper Ribs

Op zoek naar een echte aanrader vanuit Deliveroo HQ? Dan moet je bij Proper Ribs in Amsterdam zijn. Ribbetjes zo smeuïg dat ze bijna van het bot vallen. En die smaak? On-ge-lo-fe-lijk lekker. Kluiven maar!

Deliveroo

Benieuwd naar nog meer geweldige deals? Check ze hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application