1. Food-trends
  2. Deliveroo Deal Dagen
Deliveroo Deal Dagen

Deliveroo Deal Dagen

  • Leestijd: 4 min

The word is out! De Deliveroo Deal Dagen zijn een feit. Één week lang de beste meal deals voor jou op een rij. Waar je ook woont, wat je ook lekker vindt, voor ieder wat wils. Zet je wekker, blok je agenda en ga er alvast helemaal voor zitten. Dit wordt smullen geblazen!

Er is nog meer, veeeeel meer!

Als we het gehele aanbod aan deals hier gaan benoemen, zijn we volgende week nog niet klaar. Maar een kleine greep uit alle toppers kan natuurlijk geen kwaad. Niet 5, niet 10, maar liefst 20% korting vind je bij onderstaande restaurants!

Sugo

Bij de woorden "pizza vanavond" begint iedereen spontaan te glunderen. Maar bij de woorden "pizza van Sugo vanavond" is het kat in het bakkie. Bij het eten van deze stukken zet je even twee stappen in het uitnodigende Italië en kan je avond niet meer stuk.

Deliveroo

Tante Nel

Tante Nel is een begrip onder de Rotterdammers. Een snackbar en bar in één. Oftewel een patatje met truffelmayonaise in combinatie met een perfecte Gin Tonic. Drie woorden, dertien letters; Heaven on earth.

Deliveroo

Keurslagerij Bastiaan Res

Passie is the key to success. Bij de broodjes van Bastiaan Res proef je dit meteen. Al vanaf 1946 zit deze topper gevestigd op de Overtoom in Amsterdam en vliegen zijn heerlijke pistoletjes als warme broodjes over de toonbank.

Deliveroo

Full Moon

Waan je in Aziatische sferen door te bestellen bij Full Moon in Den Haag. Dim Sum is populairder dan ooit en bij Full Moon ben daarvoor precies aan het juiste adres. Dit schattige gestoomde hapje is lekker voor de lunch, snack of zelfs als ontbijt.

Deliveroo

Braai

De klassieker der klassiekers, de hamburger. Iedereen is er gek op en kan genieten van een verse runderburger met tomaat, augurk, cheddar en een knapperige broodje. Bij Braai in Amsterdam vind je deze klassieker en nog veel meer lekkers op hun best!

Deliveroo

Subway

De broodjes van Subway zijn perfect voor de lunch, als avondmaal of gewoon omdat je buik rond een uurtje of vier zo begint te rommelen. Naast broodjes heb je ook de keuze uit frisse salades of verse wraps. Laat maar komen!

Deliveroo

Chidoz

Mexico, mexicooooo. Iedereen is er weg van. En niet alleen van dat geweldige nummer, ook van het heerlijke eten. Of het nou een burrito is tijdens de lunch, een portie nacho's op het terras of een zelf samengestelde salade bowl als avondeten. Bij Chidoz klinkt elk gerecht als muziek in de oren.

Deliveroo

Benieuwd naar nog meer geweldige deals. Check ze hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application