1. Food-trends
  2. Deliveroo Deal Dagen
Deliveroo Deal Dagen

Deliveroo Deal Dagen

We zijn er weer klaar voor! Deze week staat in het teken van de Deliveroo Deal Dagen. Meer dan 140 restaurants zetten de bloemetje buiten en bieden één week lang de heerlijkste deals aan. Ja, je leest het goed: meer-dan-honderdveertig-restaurants-met-twintig-procent-korting. Ga er lekker voor zitten en laat die korting maar komen.

Er is nog meer, veeeeel meer!

Als we alle deals hier gaan benoemen zijn we volgende week nog niet klaar, maar een kleine greep uit het aanbod kan natuurlijk geen kwaad. Niet 5, niet 10, maar maar liefst 20% korting krijg je bij onderstaande restaurants.

Temakery

Bowls, buns, springrolls, handrolls. Bij Temakery in Amsterdam kun je je geluk niet op. Stel je sushi wrap, hand roll of poké bowl zelf samen of kies een signature dish van het menu.

Deliveroo

Follia

Een van de lekkerste Italianen van Den Haag? Dan hebben we het over Follia natuurlijk! Man, man, man wat is dit lekker. Antipasti, pizza, pasta en desserts. Gerechten om je vingers bij af te likken, met prijzen waardoor je het hele menu wel wilt bestellen. Yum!

Deliveroo

The Carpaccio Chop

Een restaurant waarbij het hele menu draait om één ding: Carpaccio. Van de Amsterdamse special met Zaanse mosterd crème en geraspte Old Amsterdam tot de Hong Kong met vloeibare sesam, Hoisin crème en lente ui. Deze moet je proeven!

Deliveroo

Drinkies

Je dag eindigen met een ijskoude, goudgele rakker? Deze week val je met de neus in de boter want bij Drinkies by Heineken in Amsterdam zijn de sixpacks, kratjes en speciaal biertjes met 20% korting te bestellen. Zonder te sjouwen!

Deliveroo

Benieuwd naar nog meer geweldige deals? Check ze hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application