1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Utrecht
Deliveroo awards in Utrecht

Deliveroo awards in Utrecht

Als ik boven op de Dom sta, kijk ik even naar benee. Dan zie ik het oude gragie, en een Deliveroo bezorger of twee! Tassen op de rug, goed gevuld. Maar waarmee? Wat eet Utrecht?

De favoriet van Utrecht

Het was een nek aan nek race. Gek op lekker eten, die Utrechters. Maar het lekkerste vindt Utrecht de gerechten van DADO. Elke dag verse gerechten om je vingers bij af te likken. En deze gerechten werden flink bestelt afgelopen jaar. En niet zonder succes - keer op keer een dikke pluim. Dus dit award is een pluim op jullie werk, DADO. Bedankt voor de goede zorgen en het heerlijk eten!  

Deliveroo

Het favoriete gerecht van Utrecht

Het favoriete gereg van Utreg. De poke bowl hype is Utrecht niet ontgaan. Als paddenstoelen sprongen ze uit de grond. Shiitake dan. Met bosjes kwamen ze. Bosjes-ui, dan. Dus wij kijken er niet van op dat de zelf samengestelde bowl van Poke Perfect de winnaar van dit verhaal is. Meer dan 2000 keer besteld. Deze bowl dan. Ook de andere bowls van Poke Perfect werden ruim besteld. Lekker zeg!

Deliveroo

Riders' favoriet van Utrecht

Waar staat de deur altijd wagenwijd open? Van ver zie je de open armen al! Bij welk restaurant worden de bezorgers het liefste weer warm, staan ze te trappelen als er een bestelling van binnenkomt en brengen ze de liefde van het restaurant over bij de klant? De terechte winnaar is Pomo. Heel veel liefde! En dat proeft de klant, want Pomo scoort ook mega hoog qua beste beoordelingen. Heel veel dank hiervoor, Pomo!

Deliveroo

Benieuwd naar de andere awards? Kijk hier. Nu al zin in meer bestellen, de liefde proever? Dat kan!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application