1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Tilburg
Deliveroo awards in Tilburg

Deliveroo awards in Tilburg

Sjoert doar! Het is weer een bestelling. Man, wat houden Tilburgers van eten. En (dat mag gezegd worden) van zichzelf lekker verwennen. Wat nou, die hippe slaatjes die ze in Amsterdam allemaal eten. Wij willen frituur, vlees en kip!

De favoriet van Tilburg

De hotdogs van DWARS gingen als warme broodjes over de toonbank. Net als de zoete aardappelfriet van DWARS trouwens. Die vinden we in Tilburg om te smullen. En keer op keer kregen de bestellingen van DWARS een dikke pluim. Daarom is DWARS terecht benoemd tot het favoriete restaurant van Tilburg. Gefeliciteerd!

Het favoriete gerecht van Tilburg

Jaaa - kip! Dat vinden we mooi. En lekker trouwens! Er werd in 2018 heel veel kip van KFC besteld. Maar de '9 Hotwings Boxmeal' mag zichzelf de winnaar noemen. Lekker pittig, net als de inwoners van Tilly. Deze box ging bijna 500 keer de bezorgtas in afgelopen jaar. Over het hele jaar verdwenen er nog heel veel meer KFC bestellingen de buikjes. Goede voornemens voor 2019? Dat kunnen er meer zijn!

Deliveroo

Riders' favoriet van Tilburg

Tilburg is niet alleen snacken, frituur en vlees. Hopelijk… Want de bezorgers brengen het liefst bestellingen rond van Hoki Poke. Daar krijgen ze een warm onthaal, een aai over de bol en heel veel liefde. Bedankt Hoki Poke, jullie hebben hem door. De liefde komt bij onze klanten via de riders. Keep up the good work!

Van al dat lezen over kip, plots zin in kip? Of iets anders? Dat kan!

Deliveroo

Benieuwd naar de favoriet van Nederland en influencers favoriet? Klik hier! Zin in lekker eten? Dat kan ook. :)

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application