1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Rotterdam
Deliveroo awards in Rotterdam

Deliveroo awards in Rotterdam

Rotterdam, de stad van niet lullen maar poetsen. Niet koken, maar bestellen. En bestellen… dat gebeurde! Man, wat is er lekker besteld in 2018. Maar wat bestellen ze dan, die Rotterdammerts?

De favoriet van Rotterdam

Maar één restaurant steekt er met kop en schouders bovenuit. Dit pareltje werd flink in huis gehaald afgelopen jaar. En keer op keer zorgde dat voor een tevreden klant. Aaah, tevreden klanten. We zijn er gek op. Daarom willen wij graag Deli Griek bedanken voor het keer op keer klaar maken van het lekkerste eten! Jullie zijn de favoriet om bij te bestellen in Rotterdam. Vakwerk!

Deliveroo

Het favoriete gerecht van Rotterdam

Een redelijke nieuwe speler wint met vlag en wimpel de prijs voor het meest bestelde gerecht in Rotterdam. In 2018 bestelde Rotterdam massaal bij The Poke Box. Vele gerechten werden met liefde regelmatig in huis gehaald. Blijkbaar houden Rotterdammers graag zelf een vinger in de pap… want het meest bestelde gerecht van 2018 is de Pokebox Maker Medium. Oftewel, de box die de klant zelf kan samenstellen thuis. En dat gebeurde afgelopen jaar duizenden keren. Lekkerrrr!

Deliveroo

Riders favoriet van Rotterdam

Zonder de bezorgers zijn we nergens. Ze springen op de fiets alsof het niets is, in weer en wind,gaan langs bij drukke restaurants, persen zich langs overvolle tafeltjes, lopen achterom of wachten buiten. Waar mogen ze binnen opwarmen? Krijgen ze een glaasje van het een of ander? Mogen ze naar de wc? Alle riders in Rotterdam willen naar Tante Nel! Tante Nel begrijpt het wel: liefde voor de bezorger wordt overgedragen naar liefde voor de klant. Dank jullie wel, Nel!

Deliveroo

Heey - werden er niet ook nog andere awards uitgereikt? Iets met influencers en de favoriet van Nederland? Scherp! Daar lees je meer over hier

Nu al zin in meer bestellen? Dat kan!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application