1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Leiden
Deliveroo awards in Leiden

Deliveroo awards in Leiden

Wat was het spannend en wat is er lekker gestemd, besteld en beoordeeld! Leiden is gek, gek op één restaurant! Welk Leids restaurant doet de tafel (of bank) eer aan? Welk gerecht ging duizende keren als een warme s... broodjes over de toonbank? En waar staat de deur altijd wagenwijd open voor de riders?

Terecht de favoriet

Leidenaren zijn niet weg te slaan van de lekkere soepen en slaatjes. Geen wonder dat Soups & Salads  terecht de overwinning haalt en het favoriete restaurant van Leiden op Deliveroo is geworden. Wat een knaller om 2019 mee te starten. En dat vier je in de winter terecht met een warm soepje en een gezond slaatje! Perfect om die befaamde nieuwjaarsresoluties te halen. Hoera!  

Deliveroo

Soep, soep en nogs een soep

Soep staat gelijk aan warmte. Of het nu koud is buiten of je voelt je even niet lekker, soep geeft je net wat je nodig hebt en het is bovendien ook nog eens super gezond!  Bij Soups & Salads hebben ze hun soepen naar een hoger niveau getild. Hier kan je Aziatische soepen (Tom Kha Kai, saoto, pindasoep en Thaise currysoep) bestellen maar ook lekkere  kippen- en groentesoep. De Leidenaren zijn er gek op en de 'Soepen van Vandaag' heeft terecht de award van favoriete gerecht gewonnen.  

Deliveroo

Fietsen met liefde

Door weer en wind, keer op keer leveren de riders op hun fiets de lekkerste soepen en slaatjes tot bij jouw thuis. En dat doen ze bovendien met een glimlach, grotendeels dankzij het ontvangst die zij krijgen vanuit het Soups & Salads team. Jullie doen dat supergoed!

Wil je meer te weten komen over Soups & Salads, klik dan snel hier. Meer weten over andere awards? Dat lees je hier. Gewoon lekker eten? Kllllik!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application