1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Haarlem
Deliveroo awards in Haarlem

Deliveroo awards in Haarlem

Haarlem, jullie hebben massaal besteld en gestemd op jullie favoriete restaurants. Lees hier welke restaurants een Deliveroo award hebben kunnen bemachtigen en wie weet valt jouw favoriet in de prijzen.

Het favoriete restaurant van Haarlem

Gezond, puur en bewust eten, daar heeft Haarlem voor gekozen. En dat vind je allemaal natuurlijk bij SLA. Hun missie is om duurzaam en gezond eten voor iedereen beschikbaar te maken en dat is hun in Haarlem alvast gelukt. Hipper dan Amsterdam, Haarlem is the new place to be! De overwinning vieren… dat doe je natuurlijk met een salade bowl van SLA.

Deliveroo

Het favoriet gerecht van Haarlem

Haarlem is niet weg te slaan van een lekker kippetje. Groot gelijk hebben ze want wie kan nu nee zeggen tegen de half chicken van Roast Chicken Bar. Haarlem duidelijk niet! Wat is een halve kip zonder een paar heerlijke side? Bij Roast kan je gaan voor een klassieke friet met appelcompote of lekker anders voor een spicy friet Roast en pickled jalapenos.

Deliveroo

De riders' favoriet van Haarlem

Ook de riders van Deliveroo hebben de kans gekregen om te stemmen en de winnaar is…. Novecento!  Bij Novecento kan je de beste en heerlijkste pizza's bestellen en nog meer ze hebben ook vegetarische en vegan pizza's. Hun speltpizza's zijn sinds kort helemaal vegan. Ze gebruiken hierin geen melk of eieren en ze hebben zelf vegan-kaas van de veggideli. En bovendien weten zij hoe ze onze riders in de watten kunnen leggen. Een tevreden rider is nu éénmaal een tevreden klant. Topper!

Deliveroo

Zin gekregen in lekker eten? Bestel nu. :) Zin in meer lezen over andere awards? Lees meer hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application