1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Eindhoven
Deliveroo awards in Eindhoven  

Deliveroo awards in Eindhoven

Eindhoven de geksteeee. Wat is het favoriete restaurant bij jou om de hoek, met welk gerecht maak je de inwoners van Eindhoven nou echt gek en wat is de favoriete spot onder de riders? Dit zijn de winnaars van de Deliveroo Awards in Eindhoven die jij een keer moet gaan uitproberen.

Het favoriete restaurant van Eindhoven

Het favoriete restaurant in Eindhoven is Vietnamama! Hier vind je typische Vietnamese street food gerechten. Springrolls, buns, gevulde broodjes, pho en de meest lekkere snacks hebben ze hier voor je klaar staan. Alles ziet er prachtig uit en is bovenal afgelopen jaar keer op keer goed beoordeeld. Bij Vietnamama weten ze wat lekker eten is en dat blijkt vooral uit het de positieve feedback op het heerlijke eten.

Deliveroo

Het favoriete gerecht van Eindhoven

Mexicaanse gerechten in een nieuw jasje. In Eindhoven houden ze daar wel van! Met stipt op nummer één kwam The Classic Burrito met kip, zwarte bonen, pico de gallo, kaas en maïs. Deze topper is te vinden bij Chidoz! Dit gerecht werd keer op keer weer besteld door de Eindhovenaren en staat standaard in de bestellijst. Inmiddels wel benieuwd naar hoe die smaakt?

Deliveroo

Riders favoriet van Eindhoven

Als het aan de riders ligt, stappen ze graag binnen bij Pietza. Een warm onthaal, een glimlach, een glaasje van het een of ander. Dus allemaal bestellen bij Pietza: de favoriet van de bezorgers in Eindhoven. Want die liefde die ze meegeven aan de riders… die proef je in de heerlijke verse pizza's uit de steenoven.

Deliveroo

Honger gekregen na het lezen over al dit lekkers? Bestellen geblazen! Benieuwd naar de andere awards? Daar lees je hier meer over.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application