1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Den Haag  
Deliveroo awards in Den Haag

Deliveroo awards in Den Haag  

Oh, Oh, Den Haag. Wat vinden we hier nou echt lekkâh? Met de Aziatische keuken maak je die Hagenees zeker wel blij, een pizzapunt gaat er natuurlijk altijd wel in en een verse curry mag er ook zeker wezen. Benieuwd naar de pareltjes waar je deze lekkernijen in Den Haag moet proberen, lees snel verder!

Het favoriete restaurant van Den Haag

Het favoriete restaurant van Den Haag is Ohana Poke! Die mooie stad achter de duinen wordt zonder boe of ba ingeruild voor de Hawaiiaanse sferen. De echte Hagenees wordt helemaal wild als die weer een van deze heerlijke bowls mag samenstellen en bestellen. Benieuwd wat er nou zo lekker is aan deze bowls, bestel ze hier!

Deliveroo

Het favoriete gerecht van Den Haag  

Deze klassieker moest er een keer tussen staan. Het favoriete gerecht van Den Haag is de Margarita van Follia. Op heb gebied van pizza is er natuurlijk altijd genoeg keuze, maar de Margarita van Folia steekt er met kop en schouders bovenuit! Deze werd zo vaak besteld door de Hageneese foodlovers en is dus de grote winnaar van het favoriete gerecht.

Deliveroo

Riders' favoriet van Den Haag

De riders' favoriet in Den Haag is het Thaise restaurant Ruen Thai. Je hebt hier niet alleen heerlijk eten maar ook de riders worden er helemaal vrolijk van en gaan vol goede moed weer de fiets op! De deur staat altijd open en met liefde worden de gerechten klaargemaakt.

Deliveroo

Op zoek naar nog meer lekkâh eten? Klik hier. Benieuwd naar andere prijzen? Klik hier. :)

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application