1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Den Bosch
Deliveroo awards in Den Bosch  

Deliveroo awards in Den Bosch

Dat Den Bosch helemaal weg is van de Bossche bol wisten we al langer dan vandaag. Maar naast de Bossche bol houden ze ook wel van een lekker hapje eten. Lekker bourgondisch… Of valt dat mee? Hier lees je alles over de grote winnaars van de Deliveroo Awards. Het restaurant waar je wel een keertje moet bestellen, het gerecht wat je een keertje moet proeven en de riders' favoriet.

Het favoriete restaurant van Den Bosch

Het favoriete restaurant van Den Bosch is Fifty Fifty geworden! Keuze uit 10 verschillende softshell tacos met de lekkerste ingrediënten, allerlei verschillende salades, maar ook burgers, soep en stamppot, overnight oats en heerlijke verse sapjes. Uitproberen geblazen! En het mooie hieraan is… keer op keer op keer op keer krijgen ze voor deze heeeeerlijke gerechten een fantastische beoordeling! Vakwerk jongens!

Deliveroo

Het favoriete gerecht van Den Bosch

Naast het favoriete restaurant, is ook het favoriete gerecht bij Fifty Fifty te vinden. De Chicken Shau Siew. Bijna duizend keer weer deze besteld afgelopen jaar. Kunnen we dat verdubbelen dit jaar? Yes, we can!

Riders' favoriet van Den Bosch

Er kan er maar één de winnaar zijn… in Den Bosch, blijkbaar. Want ook deze award gaat naar Fifty Fifty. Alle riders staan in de rij om hier bestellingen op te mogen halen. Mensen, kinderen, mogen we een wel verdiend en daverend applaus voor Fifty Fifty? Chapeau!

Deliveroo

Ik wil (nog) meeeer food! Klik dan hier! En ik wil (nog) meer lezen over andere awards! Klik dan hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application