1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Delft
Deliveroo awards in Delft

Deliveroo awards in Delft

In Delft kwamen er twee grote favorieten naar boven. Keukens en gerechten die je niet zo 1, 2, 3 verwacht bij zo'n studentenstad. Maar zeker het proberen waard! Hieronder lees je alles over de favorieten van Delft.

Het favoriete restaurant van Delft

Malee Thai is de grote favoriet in Delft! Je zou denken dat deze studentenstad bekend staat om de vette hap maar daar is mooi niks van waar. De Thaise topper staat hier stipt op nummer een als er een avond even geen animo is om de keukenprinses uit te hangen.

Deliveroo

Het favoriet gerecht van Delft

In Delft is er duidelijk 1 grote winnaar gevallen. Malee Thai is het pareltje wat je zeker een keer moet gaan proberen. Het dagmenu is de echte favoriet van de stad. Het liefst staan ze er mee op, eten ze het tijdens de lunch en gaan ze er mee naar bed. Brakke dag? Geen zin om te koken? Familie onverwachts over de vloer? Malee Thai helpt je uit de brand!

De riders' favoriet van Delft

Il Tartufo is de riders' favoriet in Delft geworden! Met een grote glimlach wacht de eigenaar de riders op en er is altijd tijd voor een goed gesprek. Met veel plezier worden de orders hier door de riders opgehaald en met liefde bij de klant thuis geleverd.

Deliveroo

Hmmm. wat is er nog meer te vinden in Delft? Zie het hier! En benieuwd naar andere winnaars? Kijk hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application