1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Breda
Deliveroo awards in Breda

Deliveroo awards in Breda

In Breda weten ze zeker wel wat lekker eten is. Een avondje bestellen of in de keuken staan? Dan is de keuze snel gemaakt! Hier lees je alles over de grote winnaars in de stad Breda en de restaurants waar je een keer kan gaan bestellen!

Het favoriete restaurant van Breda

Zin om een keer iets ander te proberen? Dan ben je bij PuiCk in Breda aan het juiste adres. Dit is het favoriete restaurant van Breda waardoor ze het avondje in de keuken staan zonder enige twijfel meteen links laten liggen. Als er besteld mag worden staat dit restaurant stipt op nummer één, geen twijfel over mogelijk.

Deliveroo

Het favoriete gerecht van Breda

The one en only favorite in Breda is "Maak je eigen Kahuna" geworden van Kahuna. Bij Kahuna vind je de lekkerste poke-bowls en kan je ze ook zelf samenstellen. En daar zijn ze blijkbaar in Breda he-le-maal gek op! Telkens weer wordt dit pareltje besteld en daar worden ze vandaag dan ook eindelijk goed voor beloond!

Deliveroo

Riders' favoriet van Breda

De favoriet onder riders in Breda is Dolce e Salato geworden. Hier worden ze altijd met open armen ontvangen en verlaten ze het restaurant met een grijns van oor tot oor. Er hangt een heerlijke sfeer en dat neemt de rider graag mee naar de klant!

Deliveroo

Honger gekregen na dit alles? Klik hier! Benieuwd naar meer awards? Kijk hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application