1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Arnhem
Deliveroo awards in Arnhem

Deliveroo awards in Arnhem

Van een vette hap zijn ze in Arnhem zeker niet vies. Of het nou met de borrel, na uitgaan over tijdens een avondje bankhangen wordt voorgesteld. Laat die bezorger met een Burger King bestelling maar komen! Benieuwd naar de andere favorieten? Hier lees je het allemaal!

Het favoriete restaurant van Arnhem

Originele Thaise gerechten in het hartje van Arnhem. Je vindt het bij het favoriete restaurant in Arnhem, Salathai! Het aanbod is waanzinnig en de smaak van de gerechten nog beter. Even het druilerige bewolkte weer in Nederland ontvluchten en het gevoel hebben alsof je in het zonnetje in Thailand zit. Salathai maakt er telkens weer een feestje van, en telkens is dit feestje een succes.

Deliveroo

Het favoriete gerecht van Arnhem

Het whopper menu van Burger King is de grote favoriet in Arnhem geworden! Deze heerlijke vette hap was niet te missen tijdens het bestellen. Elke keer weer kwam die zonder twijfel in het mandje terecht. Of het nou na uitgaan, tijdens de borrel of een avondje binge watchen wordt voorgesteld. "Kom maar door!" antwoorden de Arnhemmers in koor.

Deliveroo

Riders' favoriet van Arnhem

Naast het favoriete gerecht, sleept Burger King ook de Riders' favoriet in de wacht! Niet alleen de klanten met rommelende maagjes wachten met smacht op de bestelling. Ook de riders hopen van harte een order mee te pakken bij deze favoriet. Wat lekkers te drinken, een gezellig gesprek en niet te lange wachttijden. Daar houden de riders zeker wel van!

Deliveroo

En wat is er nog meer voor lekkers te vinden in Arnhem dan? Hier vind je het! Benieuwd naar andere awards? Kijk hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application