1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Amsterdam
Deliveroo awards in Amsterdam

Deliveroo awards in Amsterdam

Weet je niet meer waar je het zoeken moet op het gebied van bestellen in Amsterdam, wordt het aanbod je te veel en kies je daarom altijd maar voor de veilige optie? Lees dan snel door en kom achter alle pareltjes die je echt een keer moet proeven. Dit  zijn de winnaars van de Deliveroo Awards en die zijn zeker het proberen waard.

Favoriete restaurant van Amsterdam

Het favoriete restaurant in Amsterdam is bij degene die het kennen niet weg te denken tijdens het bestellen. Mana Mana is de grote winnaar en hier vind je de lekkerste Israëlisch gerechten. Zin in een kleine snack? Mana Mana. Even een avondje niet in de keuken? Mana Mana. Wat zullen we voor de lunch doen? Mana Mana. borreltje met vrienden? Laat Amsterdam het maar invullen!

Deliveroo

Favoriete gerecht van Amsterdam

De Chicken Burrito van de Salsa Shop staat in Amsterdam stipt op nummer 1! Een verse burrito met gegrilde kip en allerlei verschillende toppings die je zelf kan kiezen. Het water loopt je al in de mond bij het zien van dit gerecht. En dat weten de Amsterdammers maar al te goed. Dit gerecht moet en zal een aantal keer per week op het bord verschijnen.

Deliveroo

Riders' favoriet van Amsterdam

De grote favoriet onder de riders in Amsterdam is Sushito. Hier verlaten ze het pand altijd weer met een goed gevoel en een tas gevuld vol heerlijke maaltijden die ze met alle liefde rond brengen bij alle klanten.

Deliveroo

Hmmm, zin in nog meer lekker eten? Klik hier! En meer lezen over de awards? Klik hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application