1. Food-trends
  2. Deliveroo awards in Amersfoort
Deliveroo awards in Amersfoort  

Deliveroo awards in Amersfoort

Na nachten niet te hebben geslapen is het ein-de-lijk zover, de bekendmaking van de winnaars van de Deliveroo Awards! Hier lees je alles over het favoriete restaurant in Amersfoort, het gerecht wat je moet proberen en de favoriet onder de riders bij jou in de buurt.  

Favoriete restaurant van Amersfoort

Het favoriete restaurant van Amersfoort is Shabu to go! In Amersfoort gaan ze voor heerlijk vers bereide sushi en wanen ze zich liever even in de Japanse sferen. En dat doen ze, volgens de Amersfoorters, als allerbeste.

Deliveroo

Favoriete gerecht van Amersfoort

Het restaurant met het winnende gerecht in Amersfoort en wat barst van de heerlijke burgers is Charlie's Buger33 geworden. Met als winnend gerecht de Dirty Harry! Honderden keren werd dit burgertje besteld, alsof het niets is! Naast veel frietjes liegt het aanbod er niet om, 19 verschillende special burgers, 8 classics en snacks. Uitproberen dus!

Deliveroo

Riders favoriet in Amersfoort

O Sole Mio is de grote favoriet onder de riders. Bij O Sole Mio vind je de authentieke pizza's en pasta's uit de welgeliefde laars. En die worden met veel liefde aan de riders meegegeven, nadat deze warm onthaald zijn. Zoveel liefde moet je wel proeven! Bedankt O Sole Mio, jullie zijn toppers!

Deliveroo

Zin in iets lekkers? Vind het hier! En benieuwd naar nog meer awards? Kijk hier. :)

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application