1. Food-trends
  2. Deliveroo Awards - en de winnaars zijn...
Deliveroo Awards - en de winnaars zijn...

Deliveroo Awards - en de winnaars zijn...

Na weken niet te hebben geslapen vanwege de spanning, is het vandaag eindelijk zo ver. De winnaars van de Deliveroo Awards zijn ein-de-lijk bekend gemaakt. Via Facebook, Instagram en onze app is er flink gestemd op alle favorieten, maar helaas kan er maar één de winnaar zijn... Maar één de winnaar zijn? Nee gelukkig niet zeg, we pakken uit! Vijf categorieën en 44 winnaars(!). Lees mee en kom achter de toppers waar je zeker nog een keer moet bestellen!

Favoriet van Nederland

Wat was iedereen lekker aan het stemmen via Facebook. Maar de overduidelijke winnaar in dit verhaal is De Resident in Den Haag met 46,3% van de stemmen! Maar ook zeker een eervolle vermelding voor Kahuna in Breda met 29,3% van de stemmen.

"De ribbetjes van de Resident", "als er iets is waarvoor ik terug ga naar Den-Haag is het De Resident", "De beste Ribs", "Lekkastuuh spareribs", "Beste vlees wat je ooit geproefd hebt". Het aantal stemmen loog er niet om, maar ook de reacties bleven maar binnenstromen.

Maar omrijden voor de ribbetjes van de Resident lijkt ons een must. Want we wonen helaas niet allemaal in Den Haag. En onze bezorgers vinden een ritje naar bijvoorbeeld Nijmegen wel wat overdreven. Maar once in Den haag… You know what to order!

Deliveroo

De favoriet van jouw stad

Man, man, man wat is er lekker besteld afgelopen jaar! Wat houden we van smikkelen met z'n allen. 2018, het jaar waarin de poke bowl een grote rol speelt. Wat houden we in Haarlem en Leiden van gezond eten. Tilburg daarentegen… Benieuwd naar het favoriete restaurant in jouw stad? Klllliiikkk - Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg of Utrecht.

Deliveroo

Het favoriete gerecht

Wat houden we in Tilburg van kip en in Leiden van… sla en soep. In welke stad is Burger King het meeste besteld? Benieuwd naar het favoriete gerecht van jouw stad? You know the drill, klik op jouw stad hierboven.

Riders favoriet

Waar staat de deur altijd wagenwijd open? Waar wacht een warm onthaal, een glaasje van het een of ander en heel veel liefde? Liefde gaat, via de riders, door de maag. Dus geef die liefde voort. Sommige restaurants weten dan als geen ander. Alle riders mochten stemmen… voor een bestelling bij welk restaurant staan zij te trappelen? Je kunt nog steeds klikken hierboven.

Deliveroo

Influencers favoriet

Het was een pittige strijd op Instagram afgelopen maand. Vijf influencers maakte zich hard voor hun favoriet en de foto met de meeste likes is uiteindelijk de winnaar. En de winnaar is… deze heerlijke foto van @esmeevanes. Met haar favoriete restaurant Sushi Su in Amsterdam. Hier vind je heerlijke verse sushi en side dishes, zeker het instagrammen waard!

PS - vergeet hier vooral niet over te posten. #deliveroonl #pictureoritdidnthappen

Honger van al dat lezen? We feel you!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application