1. Food-trends
  2. De Vegetarische Slager en Deliveroo openen De Vleesch Lobby
De Vegetarische Slager en Deliveroo openen De Vleesch Lobby

De Vegetarische Slager en Deliveroo openen De Vleesch Lobby

Ter ere van de Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo pop-up restaurant De Vleesch Lobby - een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager om te laten proeven dat vegetarisch vleesch minstens net zo lekker is als dierlijk vlees.

8 maart is de Nationale Week Zonder Vlees weer van start gegaan. De week waar mensen worden uitgedaagd om de gehele week vegetarisch te eten is een initiatief van Isabel Boerdam, oprichter van De Hippe Vegetariër. Vegetarisch eten wordt steeds populairder in Nederland en met De Vleesch Lobby wordt de drempel nog lager gelegd om vegetarisch vleesch te proberen. Geen vleesliefhebber die vlezige tradities overboord hoeft te gooien dus! Bij De Vleesch Lobby heb je keuze uit drie verschillende burgers en drie verschillende loaded fries-gerechten. Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet!

Burgers

Wie houdt er niet van een goede, sappige burger? Bij De Vleesch Lobby heb je keuze uit drie verschillende burgers. Wie van de traditionele cheeseburger houdt, gaat voor de Ereburger met vegan cheddar, little gem, tomatensalsa en signature vegan saus. De Ereburger XXL is ook van de partij en is met haar dubbele burger de grote zus van de Ereburger. (Vega)kip-liefhebbers kiezen de Knapperige Bofkipburger: een sesambroodje met dubbel gepaneerde vegan Bofkipburger, coleslaw, zoetzure rode ui, en vegan jalapeño mayonaise.

Deliveroo

Loaded fries

Ook loaded fries kunnen uiteraard niet ontbreken en komen met drie verschillende toppings. De Chili con Rul Gehackt, loaded fries met vegan gehackt, vegan cheddar, jalapeño mayonaisse en verse kruiden, is de eerste kanjer op de menukaart. De Friet met Koreaanse Kipstuckjes is bedolven met koreaanse sticky vegan Kipstuckjes, kimchi, vegan sesam mayonaise en lente ui. En alle hens aan deck voor de overheerlijke Goede Karma Shoarma met vegan Kip-shoarma, vegan cheddar saus, zoetzure ui, sla, tomaatjes, en vegan knoflooksaus.

Deliveroo

Begin je al te watertanden? Bestel nu bij de Vleesch Lobby en ontvang 20% korting op je gehele bestelling*. Alleen in Amsterdam, exclusief bij Deliveroo.

Benieuwd naar meer gerechten zonder vlees bij jou in de buurt? Klik snel hier!

*Kortingsactie geldig tot 14 maart 2021.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application