1. Food-trends
  2. Dé sport- en voedingstrend van het voorjaar 2017
Dé sport- en voedingstrend van het voorjaar 2017

Dé sport- en voedingstrend van het voorjaar 2017

We merken het deze week al, summer is coming... Die bikini moet weer aan, je burgerbuikje kun je niet meer verstoppen onder een trui, je speknek moet onder die col vandaan. Zwetende handjes met het vooruitzicht naar de zomer? No worries, wij helpen je de lente door en je klaar stomen voor de zomer. Wat zijn de trends op gebied van fitness en health dit voorjaar? Waar kun je op inhaken om straks weer helemaal in shape, met die witte melkflessen, heerlijk te flaneren?

TREND 1: PROTEÏNE SMOOTHIES

Smoothies zijn hot! – Figuurlijk gesproken natuurlijk. Door de combinatie van groenten en fruit, yoghurt of melk en soms zelfs eiwitpoeder zijn ze niet alleen lekker, maar ook nog eens hartstikke geschikt voor het sporten. De natuurlijke suikers in fruit en complexe koolhydraten in groenten zorgen voor een flinke energieboost, terwijl de proteïnen je spieren laten herstellen. Je bestelt je smoothies to go gemakkelijk bij Deliveroo. Kies bijvoorbeeld voor de "Protein Master" van Litedark Urbanfood of de "Choco Kickstart" van de BlendBar. Gains gegarandeerd!

Deliveroo

TREND 2: HIIT BOX

HITT is the shit! High intensity interval training (HIIT) is populairder dan ooit. Omdat je maar korte periodes rust, is deze manier van trainen hartstikke effectief. In een tijdsbestek van zo'n 20 tot 30 minuten werk je jezelf volledig in het zweet. HIIT is een combi van krachttraining en cardio. Dit zorgt voor een optimale vetverbranding. Keertje proberen? In alle TrainMore fitnessclubs vind je een speciale HIIT BOX.

Deliveroo

TREND 3: DETOXEN

Detoxen is zeker niet nieuw, maar wel weer helemaal in. Overal om ons heen zijn "ongezonde" verleidingen: lekker stappen met vrienden gaat gepaard met een borrel (of twaalf) en een filmavondje is niet compleet zonder een burger of Ben & Jerry's. Niks mis mee! Maar zo nu en dan heb je behoefte aan een reset. Een detox kan dan uitkomst bieden. Probeer bijvoorbeeld de One Day Detox van Juice Brothers. Een lekkere manier om de lente goed te beginnen!

Deliveroo

TREND 4: PERSONAL TRAINING

Wil jij deze zomer strak in het (bad)pak over het strand lopen? Neem dan een personal trainer in de arm! Tijdens een PT sessie leer je nieuwe oefeningen en word je instant gemotiveerd. Samen ga je voor een maximaal resultaat in minimale tijd. Bij TrainMore werk je al vanaf €59,- met een personal trainer aan jouw zomerdoelen.

Niet snaaien, maar kettlebell zwaaien!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application