1. Food-trends
  2. Vega(n) Week for the win!
De lekkerste vega(n) gerechten met korting

Vega(n) Week for the win!

Of je nou een die hard vegan, beginnend flexitariër of misschien compleet nieuw bent in de wereld van vega food, we kunnen er niet meer omheen: minder vlees eten is beter voor onze planeet. En als je denkt dat dit betekent dat je elke dag op een blaadje sla moet gaan kauwen heb je het mis, vega(n) food is alles behalve saai. Met Dierendag op de planning leek het ons dan ook een goed idee om een weekje (of langer!) vega(n) te gaan. Om je een handje te helpen zetten we de lekkerste vega(n) gerechten voor jou op een rij, en dat ook nog eens met korting

  1. Jack Bean - Rotterdam

Deze award winning burger kan niet ontbreken op je lijstje: de Ultimate Mushroom Super Burger van Jack Bean. Deze burger werd door De Buik en MALS verkozen tot beste homemade burger en wij snappen waarom; goede bite, een knapperig brioche broodje en oesterzwammen als topping. Naast heerlijke burgers bakken doet Jack Bean overigens ook nog eens aan (almost) zero food waste, en daar houden we van. Uitproberen? Bestel 'm deze week met korting via Deliveroo.

Deliveroo

  1. Ben & Jerry's

We kennen natuurlijk allemaal de oude vertrouwde Chocolate Chip Cookie Dough, Chunky Monkey en Chocolate Fudge Brownie. We hebben vast ook allemaal wel eens een hele pint soldaat gemaakt (no judgement here!). Maar wist je dat onze vrienden Ben & Jerry inmiddels ook vegan varianten hebben? En dat je ze deze week bij Deliveroo met korting kunt bestellen? Coconutterly Caramel'd, here we come!

Deliveroo

  1. Vegan Heroes - Eindhoven 

Als je naar de foto's kijkt kun je het bijna niet geloven: de burgers van Vegan Heroes in Eindhoven zijn 100% plantaardig. Van de druipende cheddar cheese tot de sappige Beyond burger patty, hier wil jij je tanden in zetten. Tijdens de Vega(n) Week bestel je het Cheeseburger Menu ook nog eens met korting. Helden!

Deliveroo

  1. Rockstar Kitchen - Amsterdam 

Tegenwoordig zijn gezonde maaltijden net zo rock 'n roll als fast food. Bij Rockstar Kitchen in Amsterdam weten ze dat maar al te goed. Zij bereiden de lekkerste salades, wraps, breakfast bowls en meer met als hoofdingrediënt: heel veel liefde. Zin gekregen? Je bestelt de Wrapalicous Spicy Tempeh en de Poke Bowl Falafel deze week met 25% korting.

Deliveroo

Benieuwd wat er nog meer op het menu staat? Klik hier voor het aanbod in jouw buurt!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application