1. Food-trends
  2. Dit zijn dé kleuren, smaken en geuren van het najaar
Dit zijn dé kleuren, smaken en geuren van het najaar

Dit zijn dé kleuren, smaken en geuren van het najaar

Je zou het bijna vergeten door het lekkere weer de afgelopen dagen, maar het is alweer herfst! De stad kleurt langzaam in bruine, oranje en rode tinten en als de blaadjes van de bomen vallen krijgen we ook spontaan weer trek in knusse herfstgerechten. Wij hebben voor jou de herfst trends op het gebied van food op een rijtje gezet!

1. Ik wil taart!

Aan de kleuren van deze heerlijke verschijning te zien past het helemaal in het herfst thema. De carrot cake van Visser & Ko in Rotterdam is een echte seizoens favoriet. In het beslag van de carrot cake wordt wortelrasp vermengd, vandaar de naam, als topping wordt vaak glazuur of een witte crème gebruikt. Om je vingers bij af te likken dus!

Deliveroo

2. Oranje boven

De Soepbar in Amsterdam kon natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Daar is elk jaar wel een herfst-topper te vinden. En wie houdt er nou niet van een lekkere warme soep op een druilerige oktoberdag. De licht pittige wortel gember soep sluit helemaal aan bij de trends van dit najaar.

Deliveroo

3. This makes my heart biet faster

Ook de biet is dit najaar weer terug van weggeweest. De felrode kleur geeft het broodje bieten hummus met geroosterde groenten en feta van Lunchroom Lot in Den Haag meteen een hele frisse en leuke uitstraling.

Deliveroo

4. Sweety sweety

De zoete aardappel kunnen we natuurlijk niet missen deze herfst. Bij Salad & the city worden alle salades samengesteld met ingrediënten van het seizoen zodat het zo vers mogelijk is. Deze salade met zoete aardappel, gerookte kip, rode kool, paarse chantenay wortel, mesclun sla mix, koriander, witte & zwarte sesamzaadjes past helemaal bij dit najaar.

Deliveroo

5. Op ieder potje past een deksel

Bij Pompoen met Speck in Amsterdam bestel je de lekkerste herfst maaltijden. Eerlijk en bewust eten die helemaal meegaan met het seizoen. Van Hollandse stamppotjes tot taart en cake, ze hebben het allemaal. De bro

Deliveroo

Heb je zin in iets anders? Bekijk al het aanbod op deliveroo.nl!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application