1. Food-trends
  2. De Deliveroo Burger Contest 2018
De Deliveroo Burger Contest 2018

De Deliveroo Burger Contest 2018

  1. Ellis Gourmet, Amsterdam - Bruna Rizk

Deliveroo

Met haar roots in Libanon is Bruna gek op Libanees eten. Maar voor de burger had ze een ingrediënt wat ze er echt graag op zou zien: halloumi kaas. En we geven haar groot gelijk. Steeds vaker gaat ze voor vegan, maar voor de burger in samenwerking met Ellis Gourmet koos Bruna toch voor een heerlijke patty met kip, gegrilde groenten, halloumi kaas en en een spicy mayonnaise.

  1. Hamburg, Rotterdam - Lara Hensen

Deliveroo

De Rotterdamse Lara is in haar dagelijks leven bezig met schrijven, instagrammen, bloggen en vloggen over alles wat te maken heeft met travel, beauty en lifestyle. Ze is gek op nieuwe eettentjes uittesten en hoefde dan ook geen twee keer na te denken toen we haar vroegen of ze een burger wilde maken bij restaurant Hamburg in hartje Roffa.

  1. Burgerz, Den Haag - Eva Quigley

Deliveroo

Als je veel sport, moet je veel eten. Eva is niet bang van een beetje sporten en heeft spieren waar de meeste vrouwen alleen maar van kunnen dromen. Naast het vele sporten werkt Eva ook nog bij Cheesecake Company waar ze heerlijke taarten bakt. Met de dames van Burgerz (lees daar hier meer over) ging ze zitten om de ultieme burger te bedenken. En wat voor een werd dat!

  1. Firma Pickles, Utrecht - Beaufood

Deliveroo

Food & restaurant blogger Bo, ook wel beaufood, weet wel wat lekker is. Bij het bekijken van haar Instagram smelten wij al weg. Reden genoeg dus om te vragen of zij zich samen met Firma Pickles eens wilde bekommeren over een nieuwe burger voor op het menu. Het werd een vegetarische topper.

  1. The Beef and the Wingman, Eindhoven - Ingèr VierhoutDeliveroo

Één van Ingèr's doelen was om in 2018 beter te leren koken, en gelukkig mocht ze dat afkijken bij de chef van the Beef and the Wingman, te vinden in de gezellige foodhallen van Eindhoven. Ingèr ging voor een burger met crispy chicken!

  1. The Hangout, Delft - Babette Roos

Deliveroo

Ze timmert hard aan de weg als styliste, en kwam dan ook full fashion aan bij restaurant The Hangout in Delft. Maar van een lekkere burger houdt Babette ook enorm. Minder gek is ze op het classic burger broodje, en ze koos daarom voor een burger met sandwich brood.

  1. Walkabout, Breda - Monique van de Velde

Deliveroo

Mo, never not running van de Velde, is een ware hardloopgoeroe. Op Instagram update ze haar volgers over haar trainingen en marathons. Ook voor Monique geldt, veel sporten dus veel eten. Samen met eetcafé Walkabout bedacht ze een burger met een Australisch thema.

  1. De FF, Leiden - Floor Strik

                Deliveroo

In Den Bosch geboren, maar sinds een tijdje neergestreken in het knusse Leiden om te studeren. Floor kreeg de eer om Leiden te verdedigen, en bedacht met het gezellige team van de FF een burger met een klein Mexicaans tintje: avocado erop, nachos met jalapeños ernaast.

        Klaar om te stemmen? Go go go!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application