1. Food-trends
  2. De Deliveroo Awards!
De-Deliveroo-Awards!

De Deliveroo Awards!

Na The Golden Globes, Het Gouden Kalf, The Oscars en The Grammy's, konden wij als Deliveroo natuurlijk niet achterblijven! Eindelijk is het moment gekomen waar we allen zo lang op hebben gewacht: De Deliveroo Awards! *applaus*

And the winner is...

Deliveroo

Vijf verschillende categorieën, vijf kansen voor restaurants om in de prijzen te vallen. En jij bepaalt mee wie er wint! Hou in de komende weken vooral onze social media en deze blog in de gaten.

Maar eerst...

The categories are…

Ontdek welke rol jij kan spelen bij iedere award.  

1/  De favoriet van jouw stad

Of je nu uit Haarlem, Tilburg of Amsterdam komt, één ding staat vast; je hebt vast en zeker een paar favoriete restaurants waar je keer op keer bij bestelt. Vergeet vooral niet om deze een hoge score te geven bij je bestelling en wie weet wordt jouw favo restaurant de beste van je stad!

Bekijk hier de genomineerde per stad!

2/ Het favoriete gerecht van jouw stad

Naast een vast restaurant heb je ook zeker weten een favoriet gerecht. Of je nou moe bent van een dag werken, brak op de bank ligt te vertoeven of gewoon even geen zin hebt om in de keuken te gaan staan, dit gerecht kan er altijd mee door en helpt jou er weer bovenop! Om te zorgen dat deze topper de wedstrijd wint is het vooral van belang dat je hem zoveel mogelijk blijft bestellen. Het meest bestelde gerecht is namelijk de winnaar in deze categorie.

Deliveroo

3/ Riders favoriet

De toppers van Deliveroo zijn zeker niet alleen de restaurants. Onze riders zijn de echte redders in nood en spelen natuurlijk een belangrijke rol tijdens de Deliveroo Awards. Hierbij wordt er gekeken naar de ervaring van riders in het restaurant. Elke rider mag een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete restaurant en het restaurant met de meeste stemmen wint. Er wordt gekeken naar de ervaring van riders in het restaurant

4/ Influencers favoriet

The battle is on! Vijf influencers strijden tegen elkaar en komen op voor hun favoriet. De foto met de meeste likes op Instagram is de winnaar. Bij getagde foto's op de Deliveroo_nl kun je alles voorbij zien komen en vergeet dan vooral niet jouw favoriet te liken!

Deliveroo

5/ De favoriet van Nederland

Nederland laat je horen! Jouw stem is goud waard! Op de Facebook van Deliveroo kan je namelijk stemmen op jouw enige echte favoriet. Laat een reactie achter onder de Deliveroo Award foto en het restaurant wat het meeste wordt genoemd is de grote winnaar van Nederland!

Intussen flinke honger gekregen? Kijk dan hier voor al het lekkers!

Er zijn actievoorwaarden van toepassing.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application