1. Food-trends
  2. Dé brainfoodies voor jou op een rij!
Dé brainfoodies voor jou op een rij!

Dé brainfoodies voor jou op een rij!

Hellup! De tentamenperiode is weer begonnen…. Van elke avond in de kroeg, naar 24/7 in de bieb. De boeken zijn weer stofvrij, de wekkers zijn gezet en de drie dubbele espresso's staan al klaar. Het is nu tijd om echt van start te gaan! Met deze brainfoodies helpen wij jou door de zware dagen heen.

Vette vis

Leuk feitje: onze hersenen bestaan voor 80% uit vet! En die moet je natuurlijk goed blijven voeden. Daarom is vette vis erg belangrijk tijdens het studeren en top voor het concentratievermogen. Wel is van belang dat je kiest voor de juiste vetten. Deze kan je vinden in makreel, tonijn, zalm of haring. Pitstop bij de viswinkel en we kunnen weer door!

Deliveroo

Groentes  

Waar zijn groentes nou niet goed voor? Je weerstand, concentratievermogen, lange termijn geheugen. Onze groene vrienden krikken alles weer op naar een goed niveau. Van spinazie tot avocado's, broccoli of peultjes, de keuze is reuze en maar al te verstandig.

Deliveroo

Chocolade

Chocolade is het antwoord op alles. En dat blijkt maar weer! Ook tijdens het studeren mag er gewoon een reepje puur geluk naast je laptop liggen. Chocolade werkt ontspannend en maakt je happy. En dat is zeker niet onbelangrijk tijdens deze pittige dagen!

Deliveroo

Noten & zaden

Goede vetten laat je horen! Hier hebben we ze weer. Noten & zaden zitten bommetje vol gezonde vetten die naast het concentratievermogen ook de hersengroei positief beïnvloeden. Ook het stresslevel wordt er door verminderd en je kan er helder door nadenken. Kom maar door!

Deliveroo

Eieren

Dat eiwitten goed voor ons lichaam zijn wisten we al langer dan vandaag. Maar ook je emotionele balans en je geheugen worden hier maar al te blij van. Een lekker gekookt eitje in de ochtend of tijdens de lunch is wat je nodig hebt tijdens het harde werken.

Deliveroo

Geen zin om zelf in de keuken te staan! Klik dan hier.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application