1. Food-trends
  2. De beste studentenhappen voor jou op een rij
De beste studentenhappen voor jou op een rij

De beste studentenhappen voor jou op een rij

We willen er nog niet aan geloven, maar de zomervakantie is officieel voorbij. Het leven van uitslapen, borrelen en niks doen maakt plaats voor wekkers, boeken, tentamens en de bieb. Als je het ons vraagt is er maar één ding wat deze bikkelharde dagen wat dragelijker maakt: eten. Heel veel eten. Wij zorgen voor wat comfort food en zetten de lekkerste studentenhappen voor je op en rij. Oh, en voor al je vrienden die misschien nog geen klant zijn bij Deliveroo: met de kortingscode BREAK ontvangen ze €2,50 korting op hun eerste twee bestellingen!

1. De eerste dag - Better Bagels Leiden

Verslapen? Laptop vergeten? Verkeerde lokaal? Die eerste dag is altijd een pittige. De lunch is het perfecte moment om alles even los te laten en lekker te genieten van een bagel met gerookte zalm, cream cheese, verse bieslook en kappertjes. Better bagels, komt u maar door!  

Deliveroo

2. Katertje - De Ark van Delft

Werd alle stress je even teveel en de avond drinken met je vrienden iets te laat, dan kan die kater erg zwaar vallen in de collegezaal. Gelukkig hebben wij genoeg opties die een remedie bieden tegen jouw bonkende koppijn en nadorst. De Sunny Side Up van De Ark van Delft serveert een beef burger met sla, tomaat, gebakken bacon, een spiegeleitje en burger relish saus. Mmmm…. Deliveroo

3. Tentamenvoer - Sababa Amsterdam

Er lijkt geen einde te komen aan die dagen in de bieb. Van 9 tot 5, dag in dag uit. Energie en concentratie, dat is wat je nodig hebt. Goed nieuws: de salades en pita's van Sababa slepen je er doorheen. De parelcouscous met falafel, gerookte aubergine, geroosterde zoete aardappel, spinazie, feta, granaatappel en tahinsaus is een echte aanrader.  

Deliveroo

4. Overwerken - La Pizza Rotterdam

Het studentenleven vergt veel van je. Een avondje overwerken zit er dan ook dik in. Zelfmedelijden als je tot laat nog aan een verslag zit? Wij geven je groot gelijk! Om de pijn te verzachten is een pizzaatje misschien wel het enige wat nu nog helpt. Bij La Pizza in Rotterdam bestel je de lekkerste Margherita, Capricciosa, pizza Pesto en ga zo maar door!

Deliveroo

Benieuwd naar nog meer lekkere opties? Check ze hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application