1. Food-trends
  2. De beste restaurants van Rome op Deliveroo
De beste restaurants van Rome op Deliveroo

De beste restaurants van Rome op Deliveroo

Welkom in Rome, waar er maar één ding even fantastisch is als het Colosseum, Sint-Pietersplein en de Spaanse trappen: het eten. Als je een reis hebt gepland naar deze stad, eet dan als een echte Romein en ontdek de beste restaurants van Rome op Deliveroo!

Daruma Sushi

Deliveroo

Als je sushi wilt in Rome, ga je naar Daruma Sushi: een van de meest bekende sushi restaurants in de stad. Gespecialiseerd in creatieve recepten met de beste ingrediënten zal je er sowieso wat lekkers vinden!

Obicà

Deliveroo

"Obicà" in het Napolitaans betekent 'hier komt het': wat ook betekent dat als je de beste mozzarella wilt die er is, ofwel in een caprese slaatje ofwel op een pizza, je ze gewoon moet bestellen… en daar komt ie! Bestel hier of hier).

Voy

Deliveroo

Traditionele Italiaanse keuken klaargemaakt met de moderne technieken en ingrediënten van de hoogste kwaliteit bij Voy. Een menu gevuld met simpele maar onvergetelijke gerechten die een ware ode zijn aan de mediterraanse keuken.

Ginger

Deliveroo

Als je denkt dat gezond eten niet zo lekker is heb je nog nooit bij Ginger gegeten! Met verse ingrediënten zoals sappig fruit, groentjes, kruiden en andere superfoods zal je niet eens doorhebben dat het eigenlijk allemaal super gezond is. Bestel hier of hier).

Ciao Checca

Deliveroo

Als je op zoek bent naar een lichte lunch of een lekker tussendoortje, zeg dan Ciao tegen Ciao Checca: de lekkerste slaatjes, pasta's en hoofdgerechten om het hoofd koel te houden tijdens je zomer in Rome!

Gaudì

Deliveroo

Geen tijd om Napels te bezoeken maar wel fan van de Napolitaanse keuken? Zoek niet verder en begeef je als de bliksem naar Gaudì! Je zal watertanden van hun voorgerechtjes en heerlijke pizza's, rechtstreeks vanuit Napels en Sorrento tot aan je deur!

Coffee Pot

Deliveroo

Alle wegen leiden naar Rome, en om die reden vind je al de beste keukens van de wereld hier, in Coffee Pot. Ze hebben er alles, van Oosterse gerechten, sushi tot mexicaans eten, allemaal gepaard met de beste Italiaanse wijnen. (Bestel  hier of hier).

Mahalo

Deliveroo

Een zomer in Rome kan goed warm zijn: wat dacht je ervan om een smaakje te krijgen van Hawaii? Proef de zee in de gerechten van Mahalo's, een mengeling van sushi en de hawaiiaanse keuken. Surf's up!

Bakery House

Deliveroo

Verzot op Rome maar ook op de Amerikaanse keuken? Say hello to Bakery House, de bekendste Amerikaanse bakkerij van de stad. Ze hebben er alles wat je nodig hebt, van die broodnodige burger tot een heerlijke brunch. Verwen jezelf, je bent op vakantie! (Bestel hier of hier)

Sakana

Deliveroo

Er is zoveel meer dan enkel sushi, bij Sakana krijg je een ruim aanbod aan al de authentieke gerechten die de Japanse keuken te bieden heeft!

Buono

Deliveroo

Buono betekent goed in het Italiaans, en we kunnen je verzekeren dat deze pizza's hun naam dubbel en dik waard zijn. Probeer de pizza en focaccia en je zal zien dat we niet liegen!

Voor meer heerlijk eten in Rome, bekijk  het beste van de Italiaanse hoofdstad op Deliveroo.

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application