1. Food-trends
  2. Paas-inspiratie nodig? Here you go!

Paas-inspiratie nodig? Here you go!

Het lange paasweekend is de perfecte gelegenheid om uitgebreid te tafelen. Dit jaar weinig mogelijkheid om de feestdag te vieren met een grote groep, maar dat betekent niet dat de paaseieren mogen ontbreken. Geen zin om je uit te sloven? Ga voor een van onze paas toppers, gewoon bezorgd tot aan je deur!

Ron Gastrobar At Home: Hunny Bunny Easter box

Ron Blaauw gaat voor een heuse Paasbrunch in stijl met zijn Hunny Bunny Easter Box. De box voor twee personen bevat o.a. Champagne Delot, verse sap, American pancakes met blauw bessen, wentelteefjes, boerenyoghurt met granola en chocolade, gerookte zalm, Baba ganoush, Paleta Iberico, meerdere soorten broodjes en diverse soorten beleg.

Deliveroo

Vascobelo: Un Brunch de Pâques-box

Vascobelo neemt de uitspraak 'een ei hoort erbij' zeer serieus. De box voor twee personen is namelijk gevuld met gekookte eitjes, geklutste eitjes én gepocheerde eitjes. Deze worden geserveerd met verschillende soorten brood en ander beleg zoals zalm, avocado, kaas en tomaat. Ook geniet je van croissants met boter en jam, vers fruit, verse jus d'orange en een fles champagne of cava.

Deliveroo

Vlaamsch Broodhuys: Kistje met zoetigheid of hartighe boterhammen

Ze staan bekend om het zalige, verse brood gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Met de kistjes van Vlaamsch Broodhuys kan je genieten van een rijkdom aan verschillende smaken. Ga je voor het kistje met vijf verschillende zoetigheden, of liever een samenstelling van verschillende hartige boterhammen?

Deliveroo

Op zoek naar nog meer paas-inspiratie? Klik snel hier!

Deliveroo application

Download de App op iPhone of Android

Deliveroo iPhone application
Deliveroo Android application